Marek.zak1 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2025 -Niewiasty mnie nie widzą, nie wiem, co mam robić -Zobaczą cię, kiedy się majątku dorobisz. 6
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 6 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2025 I okradną: mnie już dwa razy okradły - komornik sądowy Olga Rogalska-Karakula i komornik sądowy Agnieszka Mróz, dlatego: celowo i świadomie żyję biednie - dzięki temu mam wolność i święty spokój. Łukasz Jasiński
Wędrowiec.1984 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2025 (edytowane) @Marek.zak1 Nie wiem, jak to skomentować, ponieważ wiersz komentuje w sumie siebie sam i to z dużym powodzeniem. No, Mistrz jednakże skądś inspirację do wierszy bierze. :) Edytowane 6 Czerwca 2025 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2025 @Marek.zak1 Celowo i świadomie intercyzę polecam Mistrzu .Pozdrowienia
Starzec Opublikowano 6 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2025 @Wędrowiec.1984 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z życia zapewne, z życia :)
Marek.zak1 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wpis. Inspiracja, oprócz piosenki, powiedzeniem Danny de Vito w odpowiedzi, czy to, że nie jest wysoki, wpływa na jego relację z kobietami. Odpowiedział: jak stanę na moim portfelu, jestem bardzo wysoki:). Żeby doszło do kontaktu, potem ślubu, druga strona musi zostać wpierw zauważona, a to o tych, którzy takimi nie są. Pozdrawiam Oczywiście, wyłącznie z życia, czyli autopsji i obserwacji. Tutaj też w temacie inceli, czyli involuntary celibates. Pozdrawiam. 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 10 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2025 Doskonale mistrz to mistrz
Marek.zak1 Opublikowano 10 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2025 @Robert Witold Gorzkowski Dzięki:).
Rekomendowane odpowiedzi