Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 30 Maja 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2025 bo ona akceptuje jego zwierzę ba, pragnie go więc on może zrzucić to zwierzę u jej podnóża wówczas oboje stają się tacy ludzcy 13
Marek.zak1 Opublikowano 30 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2025 Może bez tego zwierza on jej nie kręci:)? Pozdrawiam 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 kobieta kocha mężczyznę bo on akceptuje jej niedoskonałość i bezgraniczną zmysłowość zdarza się że są tacy ludzcy dla siebie 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 Witam - ciekawie piszesz - Pzdr. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 @Jacek_Suchowicz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No Jacku, bo zaraz się wścieknę, a on taki doskonały? :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "On zawsze stoi na piedestale i jest doskonały" - na pamięć powinnaś to umieć :))
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 @Jacek_SuchowiczA to pyszne! ha, ha :))
iwonaroma Opublikowano 31 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marek.zak1 ;) coś w tym musi być :) Również pozdrawiam @Jacek_Suchowicz :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Waldemar_Talar_Talar :) dzięki i również pozdrawiam @Alicja_Wysocka Alicjo :) Jacek tak sobie żartuje, w rzeczy samej wie, że my kobiety jesteśmy doskonałe! :) Dlatego pisze dla nas taką cudną poezję :) ;) Dzięki za serduszko @Poezja to życie @FaLcorN :) podziękowania 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 @iwonaroma Ja zwierza nie zaakceptuję, a sio. No popatrz jacy różni jesteśmy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Iwonka, w żartach najlepiej przemycić prawdę, (patrz kabarety, które bardzo lubię) Tam jest często w dużym skrócie, to, co w TV leci godzinami i razem z czasem, kradnie nam prąd (który każą oszczędzać) i płacić. A z Jackiem się dogadam, jak nie dzisiaj to jutro, on zna tę piosenkę 'Baby, ach te baby' Dobrego dnia, póki trwa :) Fajna jesteś :) 2
iwonaroma Opublikowano 31 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Alicja_Wysocka :))) Miło, dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kabarety wyższych lotów umożliwiają nam wysokie latanie ze śmiechu :) A tv generalnie potrzebuje naszego sita (oglądając tv warto mieć zawsze ze sobą choćby małe siteczko :) przyda się na pewno) Edytowane 31 Maja 2025 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 1
andreas Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 @iwonaroma "Ja byłem zwierzę. Ona święta. Ale szeptała: - Lubię zwierzęta!" - Sztaudynger 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 @Alicja_Wysocka @iwonaroma Szanowne panie chłop jest super doskonały- żadna z Was nie potrafiłaby tak zareagować; Scenka z życia wzięte prawdziwa rozegrała się na spotkaniu biznesowym jakieś trzy miesiące temu: Umówiliśmy się z inwestorami (wiek ok 50) na spotkanie celem domówienia szczegółów. Inwestorzy on i ona małżeństwo wspólnie prowadzą biznes. ona się trochę spóźniała, więc rozpoczęliśmy bez niej. Po dwudziestu minutach wparowała zadyszana ona; Przepraszam (i w kierunku męża) kochanie byłam u fryzjera - nastąpiła ciężka cisza. On nawet nie odrywając wzroku od papierów ze stoickim spokojem stwierdził "noooo..." Czy którąś z Was stać by było na taką reakcje, gdyby wasz chłop wrócił od fryzjera? Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Czy chłop nie jest super doskonały????? :)))) 2
MIROSŁAW C. Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 @iwonaroma Dzikość okiełznana to recepta na dobry związek :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to ma być ta doskonałość męska? Chodzi chyba o dyskusję, a nie rację :) Nie chce mi się gadać :P
iwonaroma Opublikowano 1 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @andreas :) Tej fraszki nie pamiętałam kiedy swój wierszyk pisałam :) Sztaudynger Mistrz! Dzięki @Jacek_Suchowicz :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Jacek_Suchowicz Jest jest jest doskonały! :))) Lecz bez baby ... już nie?... Bo gdyby nie ona to gdzie byłby on... Nie ma tła nie ma figury ;) @MIROSŁAW C. Dokładnie! Dzięki:) @violetta @akowalczyk Dzięki:) 1
iwonaroma Opublikowano 2 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2025 @Andrzej P. Zajączkowski :) podziękowania
Deonix_ Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2025 Wspaniały, zachwycający :) Tak, bo właśnie wtedy kiedy zaakceptujemy swoją odzwierzęcość, stajemy się z krwi i kości ludźmi :) Pozderki :))) Deo 1
Dagna Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zabawna ta dosłowność, ale sprytnie podpatrzona ;) , dziś druga strona też werbalizuje swoje oczekiwania, mimozy odeszły do lamusa…:), pozdrawiam. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2025 @DagnaJakby mi facet powiedział, że jest doskonały, to natychmiast bym mu kawę na łeb wylała, albo co tam bym miała pod ręką. No i wtedy ciekawe jakby się zachował, też doskonale? Przyszłam pod ten wiersz znowu się pośmiać :))
Rekomendowane odpowiedzi