Marek.zak1 Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja -Mistrzu, jak ją przekonać, żeby się udało? -Jak nie jest przekonana, wszystko będzie mało. Bywa też inaczej, ale rzadko 6
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja @Marek.zak1 Raczej nie mówi się, że wszystko będzie mało, tylko wszystkiego będzie mało. Miast tego napisałbym: zawsze będzie mało. Co do samego przekonywania, algorytmów jest dość dużo, fakt, ale działają wielokroć bardzo losowo. 1
Marek.zak1 Opublikowano 28 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wpis. Tu walka biernika z dopełniaczem. Wydaje mi się, że jest różnica znaczeniowa między "wszystko mało", czyli, wszystko, co zrobisz będzie mało, w duchu, jak napisałeś, "zawsze mało" i "wszystkiego będzie jej mało" w odniesieniu do niej. To takie moje odczucie. Pozdrawiam Edytowane 28 Maja przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja @Marek.zak1 Rozumiem. Nie upieram się. :) 1
Rafael Marius Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja @Marek.zak1 Ludzie niechętnie zmieniają zdanie.
Marek.zak1 Opublikowano 28 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo niechętnie. Schopenhauer napisał, że wobec argumentów prędzej się obrażą i będą traktować jak wroga. W przekonywaniu dziewczyny do siebie, można próbować, ale ze świadomością, że szanse są małe, bo ten brak przekonania z czegoś jednak wynika. Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca Bez jej przekonania nie będzie z miłości konania... Może przesadziłam, a może nie ;) 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca @iwonaroma Chyba nie przesadziłaś, ale ja tylko za siebie mówię :)) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca A nie lepiej tak: - Mistrzu, a jak ją niby przekonać, aby dobrze wyszło? - Jak będzie przekonana, to zawsze jej będzie mało... I jak? Łukasz Jasiński 1
Rekomendowane odpowiedzi