Emalka Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 połączy ich lina spleciona z pociągowych szyn będą słać sobie liściki wystukiwane alfabetem morsa a gdy się zbytnio przywiążą do słów niewypowiedzianych zasiądą na drodze mlecznej pijąc gorące kakao zestarzeją się we dwoje lecz żyjąc obok i umrą razem nawet nie patrząc na siebie
Wiktor Desiczewski Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 wiersz mi się podoba! prosty, nieskomplikowny i przyjazny dla oka + pzdr wiktor
Emalka Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 dziękuję:) ja raczkująca poetka
Wiktor Desiczewski Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 no widać, że nie jest to jakieś arcydzieło czy nawet oryginalne coś, ale jakoś miło się to czyta heh... pzdr wiktor
Leila Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 mi także się podoba - prostota przekazu, głębia treści
Samo zło Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 ja również wysilę się bardzo inteligentnym i wieloznacznym komentarzem: nie podoba mi się, pytanie tylko co z tego. pozdrawiam
Emalka Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Dziękuję za komentarze... Ja cenie sobie prostotę i chyba to w moich wierszach widać .. Nie wszytskim musi sie to podobać , ale to też ważne...Pozdrawiam:)
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Po prostu + Pozdrawiam Kasia
Rekomendowane odpowiedzi