Somalija Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) diaboliczna gardziel sidlącego pożądania nie oderwę się od twojej skóry podróż językiem z tych poza widzialne na najwyższym wibrysie doznaniem nagiego ciepła eteru ciał mastki śliny Edytowane 30 Kwietnia przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
andreas Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja @Somalija Kiper? Klaus rozsmakował się w Hanowerze jak w starym winie w młodziutkiej Wierze wzrokiem węchem smakiem głównie aż spytała raz w południe jeśliś nie kiper to nie uwierzę
- - - Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja Rozruch trochę przyciężki, potem wiersz się rozkręca subtelnie,może trochę asekuracyjnie. Puenta à la Wojaczek, ale mniej wyrazista.
Somalija Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja @Naram-sin Piękny artefakt Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta Cześć Viola, wracam z gór, byłam zażyć przygód... 1
violetta Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja @Somalija fajnie:) i co zażyłaś, poznałaś kogoś?
Somalija Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja @violetta Spacery pod górę i po lesie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta Spacery pod górę i po lesie 2
violetta Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Somalija tutaj było fajnie, spokojnie, kochanek pod ręką:)
Somalija Opublikowano 4 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja @violetta Ty to masz szczęście Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Somalija pewnie, majówka milutka była:) odpoczęłam, jutro do pracy i marzeń :)
Corleone 11 Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Somalija Ach, te podróże... Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Wędrowiec.1984 Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca @Somalija Nawet nie wiem, co mam napisać. To jest ciężkie, ale w taki sposób, jakby bohaterka wiersza była niesamowicie wręcz spragniona, albo nawet zdesperowana. Udało Ci się. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 17 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca @Wędrowiec.1984 Pewnie tak było... Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
MIROSŁAW C. Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Bez mała wampiryczny tekst. Edytowane 10 Sierpnia przez MIROSŁAW C. (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 10 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia @MIROSŁAW C. Tak się czasem zdarza... ciężko zapanować nad emocjami...
Rekomendowane odpowiedzi