Ten utwór został doceniony przez użytkowników. mariusz ziółkowski Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 czym uderzają bo ciosy ich bolą potrafią też wznosić twierdzę obronną do snu utulają niewinne dzieci mogą nie jeden pożar rozniecić w głębokim żalu przynoszą nadzieję pobożnie składają ręce w niedzielę i jak tu uwierzyć tym co gadają że słowa z pewnością dłoni nie mają 10
Manek Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Taaaaak. Słowami można wiele treści ułożyć ale także i żadne. Pozdrawiam 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @Manek tak, różnie to bywa. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Słowa w tym wierszu mają wszystkie cechy (a więc wady i zalety) ludzi. Autor postawił tu wyraźny znak równości, nie bez kozery, zresztą, bo słowa są krwiobiegiem relacji między człowiekiem a światem i między człowiekiem a innymi ludźmi. Utwór jest wart rozwinięcia i mądrego podsumowania, tylko proszę zachować do końca poczucie humoru.
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @mariusz ziółkowski Doczekałam się :) 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @Naram-sin te dwie strofki są częścią odpowiedzi do komentarza przy innym wierszu. Pomyślę, może rozwinę jeszcze według rady, nie jestem jednak biegły w rymowaniu jak inni użytkownicy tego forum. Dziękuję za wartościowy komentarz i pozdrawiam. @Alicja_Wysocka a można wiedzieć czego ?
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @mariusz ziółkowski Rymów, się doczekałam, bardzo mi to pasuje :) 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @Alicja_Wysocka Czasem zdarzy mi się coś "rymnąć", ale nie zawsze wychodzi.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proponuję kubeł daleko od siebie trzymać:)) - jeśli już to na papier będę przekorny i zaraz dopowiem że słowa prócz rąk mają także głowę i nogi ramiona wręcz złośliwy ozór teraz najgorsze mają także rozum walą od razu w każde słabe miejsce mogą się bronić dobrze i skutecznie z wielką potrafi zatrzymać je siłą szczera prawdziwa najwspanialsza miłość pozdrawiam:) 2
mariusz ziółkowski Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... ale co zrobić, kiedy kartki się ze mnie śmieją? Piękne dokończenie myśli. Świetnie to robisz. Dziękuję i pozdrawiam.
Dagna Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @mariusz ziółkowski ha, ha, ale ubawiła ta wytrwałość w obstawaniu przy „swoim” ;), pozdrawiam:)
mariusz ziółkowski Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2025 @Dagna przynajmniej nie jest nudno. Pozdrawiam.
andreas Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Niezdrowa mięsna dieta stwierdził dietetyk z Tarnowskich Gór z nadmiaru mięsa wyschłem na wiór młoda żonka nocą głównie cielęcinką pachnie cudnie we dnie serwuje zaś steki bzdur Pozdrowionka.
Rekomendowane odpowiedzi