Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 (edytowane) Wszystko przemija i odchodzi, a żal próbuje zająć przestrzeń. Nowe, gdy nawet nie najgorsze, nie zawsze da się przykryć wierszem. Coś jednak zwykle pozostaje, w ukrytej łezce pod powieką - cichej zatoczce ciepłych wspomnień, które bywają często lekiem, aby do końca mieć nadzieję, że jutro, kryje znacznie więcej. A kiedy przyjdzie wypić piołun, by nie zgorzkniało z wiekiem serce. Edytowane 24 Kwietnia 2025 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 9
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Witam - fajny wiersz da się lubić - ma to coś - Pzdr.usmiechem.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 świat cały czas się wokół zmienia a my lubimy wciąż narzekać że gdzieś tam znów wylała rzeka że się ociepla nasza ziemia może otwórzmy szerzej oczy cieszmy się tym co niesie dobro zło usiłuje wciąż dotknąć i blichtrem pragnie zauroczyć lecz my połóżmy ufność w Panu zawierzmy kraj najbliższych siebie choć nawałnica już na niebie ocalejemy z Nim przetrwamy :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @lena2_ Bardzo mi się spodobał. Pisany dziewiątką, ze średniówką, zawiesiłabym Ci medal :) 2
andreas Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Ja identycznie jak Alicja. Pozdrawiam. 1
lena2_ Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Talarku:):) @Jacek_Suchowicz jak zwykle niezawodnie komentujesz:):) dzięki:) @Alicja_Wysocka Niezmiernie mi miło za tak pochlebny komentarz:):) @andreas Tobie również serdecznie dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi