beta_b Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 (edytowane) Nieustannie jestem w szoku ile życia wiosną wokół, każdy liść się pcha do nieba, wszystkim ciepła, słońca trzeba. Drugi bieg włącza przyroda. Spokój, cisza - niech się schowa. Na zielono wszem się mieni, na wyścigi się zieleni. Rozgadały się ptasiory, każdy w swoim tonie troli. Było pusto - ledwie chwilę, gdzie nie spojrzysz - dzisiaj żyje. Choć nie lubię mówić "każdy" i mam ciarki na to "wszystko" - to tym razem nie wypada ograniczać życia wiosną. Edytowane 18 Kwietnia 2025 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 6
Marek.zak1 Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Mnie też po zimie potrzeba ciepła i słońca, więc kiedy mogę, to się wygrzewam. Pozdrówki z mrówki:).
beta_b Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 @Marek.zak1 jadłeś dziś śniadanie na tarasie. Wracałam właśnie z lasu, a nie z mrówki :D bb
Marek.zak1 Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Potwierdzam, naleśniki z owocami. Z mrówki, czyli z ulicy,.....:). Pozdrawiam.
Kwiatuszek Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 @beta_b Śliczny wiersz o wiośnie! Pozdrawiam serdecznie!
Gosława Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Ja już na dobre poczułam wiosnę wczoraj kiedy zobaczyłam pierwszego bociana nad stodołą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
beta_b Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 @Kwiatuszek @Gosława niech nam wszem kwitnie i pachnie wiosna. Dobrych Świąt WN. Bb 1
andrew Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 @beta_b wiosna pewnie Cię dojrzała jak ten wierszyk jej pisałaś Pozdrawiam serdecznie 5* Miłego dnia
Mitylene Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 @beta_b pięknie ujęty w wierszu zachwyt nad wiosną. Fajnie się czyta wiersz. Pozdrawiam
beta_b Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2025 @andrew @Mitylene Wiosnę podglądam codziennie. Nie mogę się nią nacieszyć. Od kwiatów gną się gałęzie, magiczny to czas w roku. Dziękuję za obecność. Bb 1
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2025 (edytowane) @beta_b Zawżdy każdy lubi wiosnę i bez zbytniej to przyczyny lubią wiosnę chłopaczyny i dziewczyny. Pozdrawiam wiosennie. :) ********************************* Edytowane 20 Kwietnia 2025 przez Wiesław J.K. (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi