Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Tyle kaloszy, a które wybrać? Dziś każda para w swoim kolorze. Te na obcasie, tu guma sztywna, tamte szerokie - łatwo założę. Wybór olbrzymi pod każde gusta, wszystkie o jednym nas zapewniają; mimo poglądów, najgłupszych ustaw, one przenigdy nie przemakają! A ja was proszę tylko o jedno, słuchać zapewnień już nie mam siły, przyjrzeć się bacznie oraz rzetelnie i wybrać takie by nam służyły! 10
moina Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 @Jacek_Suchowicz Na próżno kalosze wdzieję, po wodzie przejść wypadnie, po błocie. Utknie mi kalosz wraz z jego obcasem i gołą stopą pójść w dalszą drogę mi przyjdzie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre porównanie dałeś 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 @Jacek_Suchowicz Ja jestem niepełnosprawny na wózku i nie potrzebuje kaloszy. 1
Mitylene Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 @Jacek_Suchowicz wybrać takie w których " lekko " będzie można spacerować przez życie...innymi słowy - wygodne.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 @Domysły Monika dobrze dobrany kalosz w wodzie na pewno nie utknie służyć ci będzie wiernie w Turku Koluszkach i Kutnie :) dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to się Tobie tylko tak zdaje bo kalosze powiodą w obejścia w listopadzie marcu i maju może masz kalosze szczęścia :) 2
Kwiatuszek Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 @Jacek_Suchowicz W kaloszach można rozdeptać ślimaka:-))) Ładny wiersz, pozdrawiam;-) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 @Kwiatuszek nawet o tym nie pomyślałem:) 2
Kwiatuszek Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 @Jacek_Suchowicz A ja od razu haha 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2025 @Kwiatuszek przepraszam ale mnie to nie śmieszy. opowiem co przerobiłem 4 dni temu: mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych od prawie 40 lat - ulice zagospodarowane; chodniki i asfalt na jezdni Wychodzę na spacer z dziećmi a tu przed domem locha i cztery warchlaki - zdążyliśmy się cofnąć Łapię za komórkę i dzwonię do straży miejskiej odbiera pani: - po ulicy na osiedlu chodzi locha z warchlakami a dalej idą dzieci -zagrożenie dla życia dzieci chyba trzeba odstrzelić - takich rzeczy nigdy nie wolno panu mówić - głos strażniczki - co jest ważniejsze życie dzieci czy dzików, a gdyby to były pani dzieci -dopytuję - one też chcą żyć-ludzie zabrali im tereny żerowania to przychodzą do miasta! mnie zamurowało - to nasze życie l życie naszych dzieci się nie liczy (historia prawdziwa) ps jakże mądrzejsi są od na s Słowacy wybijają ok 350 misiów aby zmniejszyć populację tak aby niedźwiedzie nie zagrażały ludziom a u nas będzie z tej okazji protest ekolożków
Kwiatuszek Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2025 @Jacek_Suchowicz Mieszkam blisko lasu i obecność dzików i saren to chleb powszedni. Twierdzę, że racja jak zwykle leży po obu stronach. Pozdrawiam serdecznie:-)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2025 @Kwiatuszek a dzieci chodzą same do szkoły? (ode mnie do lasu ok.4 km) Pozdrawiam serdecznie
andreas Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2025 A jakie powinien kupić piłkarski sędzia - kalosz? Pozdrowionka. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2025 @andreas właściwie to każdy sędzia może być kalosz łamie prawo dla pieniędzy takich dziś niemało :) 1
Rekomendowane odpowiedzi