Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Raz pewien radny z miasta Kościana, stwierdził, że rada co dzień pijana. Ograniczył więc skutki, zakazem picia wódki, a narodowi… piwo do rana.* Przystojny chłopek koło wioski Zgorzeli w depresji powiesił się którejś niedzieli. Wszystkie panny aż płakały, miesiącami wspominały ile Roman ładny dyndał na moreli ?* Zamożny chłopek we Wykrotach wszystko w chałupie ma ze złota. Z nikim się nie dzieli, choć ma tyle foteli… A to kanapa pana kota. ** ----------------------------------------------------------------------------------------------------- autorzy palindromów : Tadeusz Morawski *i Józef Godzic**
    • bardzo dobre limeryki - tak naprawdę podobają mi się wszystkie trzy wersje   
    • @MigrenaBardzo dziękuję! Nie wiem co napisać i jak dziękować. Dziś podziękowałam Bogu za to, że dał mi szansę na istnienie w tym wyjątkowym zakątku Wszechświata.  @huzarcBardzo dziękuję za te słowa.  @andrewBatrdzo dziękuję! Pięknie napisałeś.  @Waldemar_Talar_TalarBardzo dziękuję! Miejmy nadzieję. Pozdrawiam.  @lena2_Bardzo dziękuję, trudny, ale ta historia szczególnie mnie poruszyła. Pozdrawiam.  @JuzDawnoUmarlem@Leszczym@OmagamogaSerdecznie dziękuję! 
    • @P.Mgieł ostatnie 5 wersów mega mocne , szacun za taki pomysł

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Somalija ja jestem strasznie wybredna, francuski piesek ze mnie. Dzisiaj upiekłam mięsko, warzywa, mam na jutro, też skomponuję jakąś sałatkę. Lubię upiec łososia, pierś do kanapek. Nie kupuję wędlin z konserwantami. Jestem sama, ale też przygotowuję sobie na dwa, trzy dni półprodukty, z których szybko coś wykonam. Teraz jest tyle tego wszystkiego w sklepie, robię większe zakupy na tydzień z warzyw czy owoców, a pomysły mam co nie miara, a mam dużo czasu, nie mam już dzieci a utrzymaniu:) @Somalija kiedyś też się nie uczyły dzieciaki. :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...