Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 31 Marca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2025 Wczorajszym popołudniem wybrałem się, jak zwykle, na spacer z moją bokserką Sową do lasu. W połowie spaceru zorientowałem się, że wypadł mi z kieszeni kurtki sekator, którego zapomniałem wyjąć przed wyjściem z domu. Zawróciłem, licząc, że znajdę go gdzieś po drodze. Skojarzyłem, że mógł upaść w okolicy skrzyżowania leśnych ścieżek, ale ani tam, ani nigdzie w pobliżu go nie było. Zrezygnowany spojrzałem dookoła i zobaczyłem w pobliżu pochylone drzewko, przewrócone zapewne przez traktor służby leśnej. Drzewko podniosłem do pionu i podparłem grubą gałęzią. Zadowolony, spojrzałem na efekt mojej pracy i przy samym pniu zobaczyłem leżący na mchu sekator. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 8
iwonaroma Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Mina Sowy mówi wszystko :) Co tutaj się wydarzyło?! ;) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 @Marek.zak1 Leśne duszki pomogły Ci odnaleźć sekator. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 19 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2025 @Marek.zak1 Ale że co że dobry uczynek został należycie wynagrodzony? :)
violetta Opublikowano 19 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2025 @Marek.zak1 piesek sobie wzdycha:) 1
Marek.zak1 Opublikowano 19 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Autor opisuje, co mu się przytrafiło i nie ingeruje w interpretacje czytelnika. Pozdrawiam.
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 1 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2025 Drogi Marku Twoja opowieść dowodzi tego że w życiu trzeba kierować się odruchami miłości i nie być obojętnym na nieszczęście innym - bokserka Sowa śliczna championka pozdrawiam serdecznie Robert cieszę się że na tym nowym dla mnie portalu znalazłem kogoś znajomego.
Marek.zak1 Opublikowano 1 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2025 @Robert Witold Gorzkowski Tak, zgadzam się z Twoim wpisem. Dzięki. Nie wiem, skąd się znamy, ale widać tak jest. Sowa jest championka mojego serca, ale papierów żadnych nie ma, oprócz świadectw sczepień:). Pozdrawiam
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 1 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2025 Znamy się z beja tam miałem NIK tarnawargorzkowski lubiłem Twoje wiersze o mistrzu jego mądrych rad brakuje tu teraz
Marek.zak1 Opublikowano 1 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko jasne, fajnie, że jesteś:). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi