Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Starzec I powiem Ci, że kocham Ginsberga czy Gide'a. Ale nie znoszę nieuczuciwej konkurencji. 
    • @Nata_Kruk   A więc... oryginał z tego kowalika.  
    • od nowości z kół półślubić porzucając siebie bez niej; wbrew nadziei iż polubisz co nie było lecz co będzie od częstości w imię Boga ot rzucając z deską zasad kogo nad oczyma chować nie postało razem zrastać od wściekłości do kąpieli ład kij kropel za myślenie wgłąb zarania i gardzielą uznawanie jak się mienią kolorowy mój znak, a śnić balon-nicków dla drucika; ryki puszczą doli łuszczyć pat u ciągu choć niewinny
    • @Starzec Dzięki. Nie jestem zadowolony - ale ja nigdy nie jestem, nawet z tych drukowanych, czasem mnie wukurza, że akurat ten wiersz wybrany. Natomiast tutaj - miało być ckliwie, ciepło, wyszło zimno - jak u Surmana. Trudno - nigdy nie wiesz, zaczynając, jak się to skończy, to cały urok poezji. To najbardziej lubię w niej. Zupełnie ktoś inny prowadzi ręke po klawiaturze - i fajnie.  @Starzec My jesteśmy od notowania tylko - tak czasami myślę.  @Starzec Przy okazji, gdybyś nie wiedział, jak się robi karierę - 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Podbno Miłosz też z Iwaszkiewiczem. Reszty mi się nawet nie chce śledzić. Wiem, że u nas na Uni podobnie - słynne ogniska. I w Watykanie - kocham to miejsce, za świecenie ogniem na apce dla gejów.  No więc tak. A my se możemy tutaj pogadać. I dobrze.  Czemu te baby nas nie lansują? To jest pytanie. 
    • @Tyrs :)))) a coś taki narwany? jeśli spierdzieliłeś, to się zawali, a wtedy odbudować można :) lecz ja gruzów nie widzę, ale w końcu to starzec :)))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...