Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 23 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Marca (edytowane) bo to przeżył ktoś coś widział może widział a może mu się przywidziało ktoś coś słyszał może słyszał a może mu się przesłyszało ktoś coś czytał może uwierzył a może nie kto to wie między mną a rzeczywistością ściany przeliczne burzę je oddechem pneu-matycznym oddycham mój oddech prze póki się nie wedrze do życia Edytowane 24 Marca przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 10
logika Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca @iwonaroma Nostalgicznie. Jakby istota mała do życia pobudzona...Już tuż, tuż... Tak mi się pokojarzyło nieśmiało. rusłan. 1
Nata_Kruk Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma ... z moim próbuję tak samo... :) Z wieloma ludźmi tak jest... może coś słyszał, a może się przesłyszał, lub... coś mu się przywidziało... trafnie. Dla mnie, wystarczyłoby jedno słowo.. oddycham.. to nawet nie sugestia... :) Pozdrawiam. 3
Duch7millenium Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca @iwonaroma ciekawe czy sens się wdarł ;)
iwonaroma Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @rusłan ... @violetta :) dzięki @malwinawina :) Dziękuję @Nata_Kruk :) Słusznie, jedno wystarczy Dzięki:) @Duch7millenium ciekawe ciekawe @Domysły Monika :) dziękuję 2
Rafael Marius Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak się dzieje i dosłownie i metaforycznie. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca ktoś coś widział ktoś coś słyszał może nawet i coś wie przecież w trawie nie śpi licho czy półprawdy mają sens kogoś błotem obrzucono a ktoś nagle był i znikł ty oddychasz jeszcze ponoć a więc z całej siły przyj :) 1
iwonaroma Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius :) Dziękuję @Jacek_Suchowicz :)) @viola arvensis :) dziękuję Edytowane 24 Marca przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 1
andreas Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca A ja staram się oddychać jak najmniej, bo ten dwutlenek węgla jest tak szkodliwy... Pozdrowionka. 1
iwonaroma Opublikowano 25 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @andreas ;) No, mamy dylemat z tym oddychaniem :) Dzięki, również pozdrówka 1
Rekomendowane odpowiedzi