Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 23 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Marca najmilszym stworzeniem przynoszącym rozkosz uchwyć zapach pięknych bzów na wietrze z nieokiełznaniem płatków szepcz delikatnie przyjdź i poczuj się swobodnie obok mnie 9
ViennaP Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca @violetta Lekko, zwiewnie, pachnąco... Lubię. :) 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jakie to stworzenie? 1
violetta Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca @Rafael Marius jakie sobie wyobrazisz, albo jakie lubisz:) 1
logika Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Subtelne klimaty. Uroczo. I jest w tym wierszu magiczne dla mnie słowo. "Przyjdź". "o przyjdź jesienią, w chwilę smutną, senną i dłonie swe ciepłe, pachnące, na cierpiące połóż mi skronie. O śmierci". Z pamięci więc może coś pokręciłem :) Ukłony. rusłan. 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mogłaby to być sama wyobraźnia właśnie. 1
violetta Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca @Rafael Marius wszystkie chwyty dozwolone:) 1
logika Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca @violetta zaszalałem:) bo to 180 nocy:) widać widocznie w głowie mam tętniącą krzywą czasoprzestrzenną:) sory za zabałaganienie:) r. 1
violetta Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca Bo zaczęła się zimna wiosna, jak co roku:)
Nata_Kruk Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Viola... jak to u Ciebie.. słodziutko i.. w domysłach ten ktoś, kto zawsze obok Ciebie... niech mu tam będzie jak najlepiej... :) Wers pogrubiony... uroczy... ja to robię. Hej wiosnne. 1
violetta Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca @Nata_Kruk przygotowuję się, spaceruję, obserwuję:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca w domyśle bądź Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż w końcu się kocur przytrafi pankracy - lub inne mruczadło choć cały jest bardzo kosmaty to ogon ma sztywny i twardy gdy zacznie swe szepty do uszka obejmie łapkami miękkimi ty pieszcząc usztywnisz mu puszka wargami tamtymi i tymi ... :)))) 1
violetta Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca @Jacek_Suchowicz myślałam o biedronce:)
moina Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słowa nie rzucone na wiatr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie 1
violetta Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca @Domysły Monika ja raczej nie rzucam :) jestem mocno uczuciowa:) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca @violetta Uroczo zaprosiłaś ''Wiosenna Panienko''........dziękuję za przebudzenie. 1
Rekomendowane odpowiedzi