Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Nie zrozumiałem? A wie pani co? Jest pani taka malutka w porównaniu ze mną i jeszcze ma pani tupet i bezczelność pisać wiersze, chociaż: nie umie pani pisać wierszy, a o takich mówimy: ćwierćinteligencja - zawsze wchodzą w pupę tym, którzy płacą - zamiast iść do pracy - dotarło do pani? Mam bardzo dużo wódki, odpoczywam: mam instynkt mordercy, wiem o tym: niektóre osoby zgłaszaja pomoc, zacznij wreszcie, kurwa, myśleć! Powiedziałem raz: jestem po stronie Palestyny i jeśli tutaj w mojej Ojczyźnie - żyją polscy żydzi - mają do tego prawo, natomiast: syjoniści - nie mają żadnego prawa - mają własny kraj i niech sobie żyją po swojemu, a nie: własne problemy narzucać nam, Polakom!!! Proste i logiczne? Izraelu i Izraelu i Izraelu jak taki wielki jesteś, a prawda jest taka prawda - do zadeptania!!! Puenta jest bez sarkastycznej ironii - mówię o tym, aby głupcy zrozumieli - głupcom non stop trzeba tłumaczyć!!!

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Nie zrozumiałem? A wie pani co? Jest pani taka malutka w porównaniu ze mną i jeszcze ma pani tupet i bezczelność pisać wiersze, chociaż: nie umie pani pisać wierszy, a o takich mówimy: ćwierćinteligencja - zawsze wchodzą w pupę tym, którzy płacą - zamiast iść do pracy - dotarło do pani? Mam bardzo dużo wódki, odpoczywam: mam instynkt mordercy, wiem o tym: niektóre osoby zgłaszaja pomoc, zacznij wreszcie, kurwa, myśleć! Powiedziałem raz: jestem po stronie Palestyny i jeśli tutaj w mojej Ojczyźnie - żyją polscy żydzi - mają do tego prawo, natomiast: syjoniści - nie mają żadnego prawa - mają własny kraj i niech sobie żyją po swojemu, a nie: własne problemy narzucać nam, Polakom!!! Proste i logiczne? Izraelu i Izraelu i Izraelu jak taki wielki jesteś, a prawda jest taka prawda - do zadeptania!!! 

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Nie zrozumiałem? A wie pani co? Jest pani taka malutka w porównaniu ze mną i jeszcze ma pani tupet i bezczelność pisać wiersze, chociaż: nie umie pani pisać wierszy, a o takich mówimy: ćwierćinteligencja - zawsze wchodzą w pupę tym, którzy płacą - zamiast iść do pracy - dotarło do pani? Mam bardzo dużo wódki, odpoczywam: mam instynkt mordercy, wiem o tym: niektóre osoby zgłaszaja pomoc, zacznij wreszcie, kurwa, myśleć! Powiedziałem raz: jestem po stronie Palestyny i jeśli tutaj w mojej Ojczyźnie - żyją polscy żydzi - mają do tego prawo, natomiast: syjoniści - nie mają żadnego prawa - mają własny kraj i niech sobie żyją po swojemu, a nie : własne problemy narzucać nam, Polakom!!! Proste i logiczne? Izraelu i Izraelu i Izraelu jak taki wielki jesteś, a prawda jest taka prawda - do zadeptania!!! 

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Nie zrozumiałem? A wie pani co? Jest taka pani malutka w porównaniu ze mną i jeszcze ma pani tupet i bezczelność wiersze pisać, nawet do pani nie dotarło? Mam bardzo dużo wódki, odpoczywam: mama instynkt mordercy, wiem o tym: niektóre osoby zgłaszaja pomoc, zacznij wreszcie, kurwa, myśleć! Powiedziałem raz: jestem po stronie Palestyny i jeśli tutaj w mojej Ojczyźnie - polscy żydzi - mają do tego prawo, proste i logiczne? Izraelu, Izraelu i Izraelu jak taki wielki jesteś, a prawda jest taka prawda - do zadeptania.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Nie zrozumiałem? A wie pani co? Jest taka pani malutka w porównaniu ze mną i jeszcze pa pani tupet i bezczelność wiersze pisać, nawet do pani nie dotarło? Mam bardzo dużo wódki, odpoczywam: mama instynkt mordercy, wiem o tym: niektóre osoby zgłaszaja pomoc, zacznij wreszcie, kurwa, myśleć! Powiedziałem raz: jestem po stronie Palestyny i jeśli tutaj w mojej Ojczyźnie. polscy żydzi - mają do tego prawo, proste i logiczne? Izraelu, Izraelu i Izraelu jak taki wielki jesteś, a prawda jest taka prawda - do zadeptania.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Nie zrozumiałem? A wie pani co? Jest taka pani malutka w porównaniu ze mną i jeszcze pa pani tupet i bezczelność wiersze pisać, nawet do pani nie dotarło? Mam bardzo dużo wódki, odpoczywam: mama instynkt mordercy, wiem o tym: niektóre osoby zgłaszaja pomoc, zacznij wreszcie, kurwa, myśleć! Powiedziałem raz: jestem po stronie Palestyny i jeśli tutaj w mojej Ojczyźnie. polscy żydzi - mają do tego prawo, proste i logiczne? Izraelu, Izraelu i Izraelu jak taki wielki jesteś, a prawda jest taka prawda - do zadeptania.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...