Ten utwór został doceniony przez użytkowników. andreas Opublikowano 4 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Marca jak pani ślicznie i tak do twarzy w zwiewnym szlafroczku z pokus utkanym bardziej odsłonić chyba niż zakryć ma te pikantno-słodkie specjały tyle tkwi w pani rozkosznych znaczeń bo nawet aura jakby samicza pogładzić rączkę choć się odważę i całą tobą się pozachwycam masz taką małą gorącą stópkę we mnie to ciepło już teraz płynie a jeszcze robisz mi to co lubię powiedz przynajmniej jak masz na imię 12
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @andreas no to przypuśćmy że cię posłucham i już namówisz na rozbieranie muszę mieć pewność chciałabym wiedzieć na ile ze mną w końcu zostaniesz :) 1
moina Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @andreas można w tych słowach odkryć dobrego podrywacza - fachowca że tak powiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawa jestem co na to Dama w szlafroczku. 2
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @andreas Z przyjemnością poczytałem i pomyślałem. Pozdrawiam.
andreas Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca @Alicja_Wysocka Nie możemy być razem,bo byśmy wierszyki na wyścigi pisali...Pozdrowionka. @Domysły Monika Jakoś do kobiet zawsze miałem śmiałość...Pozdrowionka. @violetta I to takie niespodziewane.Pozdrawiam. @mariusz ziółkowski My faceci się rozumiemy.Pozdrowionka. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @andreas Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ani mi się nie śni :) Na wyścigi i tak się nie da, ale jak mnie wena nawiedzi to na ramieniu siedzi i siedzi :) Ps. Muszę lecieć po nową klawiaturę bo ta już zupełnie mnie nie słucha, za dużo gadam :P nie odbija liter. 1
Laura Alszer Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @andreas nieco zmysłowo, nieco z przymrużeniem oka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
andreas Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca @Laura Alszer Taki miałem zamiar i szczęśliwie jakoś mi się udało.Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @andreas ... za Laurą.. zmysłowo, ale oczko się mruży... :) ładnie zrymowane. Pozdrawiam. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @andreas nie będą wnikał co tobie robi story domysłów zasnuły rozum choć szlafrok z pokus kibić jej zdobi jak robi dobrze zostawiam spokój :)
andreas Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca @Jacek_Suchowicz Widzę,że wyobraźnia Ci też pracuje...
Stracony Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...Stefan :) A serio, to fajny wierszyk napisałeś. Trochę na czasie, nie szukamy głębi tylko chwilowych pokus. Czasem nie wiem co jest lepsze, zaważywszy na doświadczenia.
andreas Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca @Stracony Nie zawsze musi być dozgonna miłość.Takie krótkie historyjki mają swój smaczek i urozmaicają życie.Pozdrowionka. 1
Stracony Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @andreas „Z tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz” :) Wzajemnie, pozdrawiam. Przekaz i humor wiersza oczywiście rozumiem. 1
Rekomendowane odpowiedzi