Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 2 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Marca kocham piękne miękkie światło piję cię różanymi oczami fiołka i mówię tak na rozczarowania nucę dopóki nie przytulisz spod sukni odkryte moje nogi 12
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca (edytowane) jak zwykle tutaj jest randkowo "piję cię różem - oczami fiołka" czy tylko nogi? - daję słowo myśli kosmate precz do worka! :))) Edytowane 2 Marca przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @Jacek_Suchowicz @Hiala przyszedł taki pomysł, co można robić o każdej porze:) randkowo też może być:)
violetta Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @HialaZwłaszcza w weekendy:) a zaczną się cieplejsze:)
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca @violetta całkiem przyjemne zajęcie. Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @mariusz ziółkowski no tak, można się oblizywać:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca @violetta a ja o więcej bardzo proszę, bo poczęstunek zawsze tyci przyznam u pani niedojadam, mam znacznie większy apetycik wyłącznie mam na myśli słowo talerzyk niosę z sobą duży mogę pozmywać albo zamieść, byle na więcej móc zasłużyć może garnuszki zamalutkie, albo przez sitka czas ucieka u pani takie małe porcje i racje jak dla półczłowieka miłej niedzieli :) 3
violetta Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @Alicja_Wysocka u mnie malutkie porcje, ale częste za to:)
andreas Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca A twoje wierszyki w dalszym ciągu jak przykusa nocna koszulka kochanki. Ale mnie to pasi. Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @andreas przykuse są dla wygodniejsze:) długie to się tak plączą:) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I co nie zmarzłaś? Dzisiaj tylko 2 stopnie. 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tobie to dobrze. 1
violetta Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @Rafael Marius mi zawsze jest dobrze, idą ciepłe dni:) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie i to już od jutra, a nawet ciepłe. Oby tylko zdrowie było. 1
violetta Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @Rafael Marius cały tydzień pracuję w domu, mam nadzieję, że jakoś wytrzymam:) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W domu lepiej, czy gorzej? 1
violetta Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @Rafael Marius są plusy i minusy, jak zawsze:) lepiej wyjść z domu, jest lżej:) to słońce zaświeci na twarz, to ruch:) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie życie.
violetta Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @Rafael Marius mi to nie przeszkadza, umiem się dostosować:) 1
Rekomendowane odpowiedzi