Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2025 (edytowane) moja ojczyzna to piękny kraj tu złoty październik barwny maj ma drogi ku szczytom się pnące maki i stokrotki latem kwitnące tu są pola lasy Jeziora i rzeki bursztynowe morze i piaszczyste brzegi piękne wsie osady i miasta tu dzieci i młodzież spokojnie dorasta moja ojczyzna ma swoje piekło ma swój raj tu śliczne sady ogrody parki oraz sosnowy gaj ma swoje mądre szkoły i uczelnie ludzi bogatych i żyjących biednie tu kina symfonie teatry i kawiarnie chłopcy i dziewczęta wyglądające zgrabnie moja ojczyzna to kraj miłości wolnego słowa i wolności Edytowane 24 Lutego 2025 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
m1234 Opublikowano 24 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2025 Medal ma dwie strony, jak zawsze zresztą, jednak tu pokazujesz tę, która jest ważniejsza i jest prawdziwa. Dobrze napisane, czuć tutaj szczerość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - staram się by moje pisanie było szczere to fakt - Pzdr. @Domysły Monika - @Rafael Marius - dziękuje - 1
Rekomendowane odpowiedzi