Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wochen Opublikowano 19 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 (edytowane) zacznij malować obraz od bieli i czerni ciąg zdarzeń pastelami życie uzupełni weź sztalugę pędzel niezbyt duży krzywizna piękna odbija się w kałuży Edytowane 20 Lutego 2025 przez Robert Wochna (wyświetl historię edycji) 9
Wochen Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @Leo Krzyszczyk-Podlaś dziękuję 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 Proste jes piękne, pewnie! Siema. 2
Witalisa Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @Robert Wochna - podoba się (czczególnie "odbicie w kałuży"), ale mam zgrzyt logiczny: ciąg zdarzeń (czyli bieg życia) pastelami (znowu "życie"? może "obraz", "płótno") uzupełni. 1
moina Opublikowano 20 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 @Robert Wochna i powiem że ten wiersz ma ciąg dalszy . Kałuży - zatrzymuje i zastanawiasz się ile tych krzywych tu jest wylanych Dla mnie do refleksji indywidualnej 2
Wochen Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 @Witalisa dziękuję za pomysł… podziałałem @Domysły Monika miło mi i dziękuję
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wkomponuje emocje namiętność i miłość uwypukli uczucia ze zdwojoną siłą szybko rozstaw sztalugi weź farby i pędzle najpierw szkic zrób nieduży i maluj zawzięcie a gdy się ktoś doceni stwierdzi że coś warte wtedy będziesz malował także i zażarcie :)) Edytowane 20 Lutego 2025 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi