M_arianne Opublikowano 16 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2025 (edytowane) Postąpiłam niegdyś... szczerze, a w sens czynu dziś nie wierzę. Edytowane 16 Lutego 2025 przez M_arianne (wyświetl historię edycji) 6
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 16 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2025 Oczywiście, najpierw jest słowo, potem: gest i dopiero na samym końcu - czyn i w ostatecznym rachunku: za każde uczynione dobro czeka cię zasłużona kara i znam to z autopsji - doświadczenia. Łukasz Jasiński 1
M_arianne Opublikowano 16 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2025 @Łukasz Jasiński Coś z prawdy w tym jest. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 16 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2025 @M_arianne Tak, proszę pani, kiedyś pomagałem ludziom w potrzebie i byłem wykorzystywany, a kiedy: byłem już niepotrzebny - zostawili mnie samego jak palec... A teraz znowu potrzebują pomocy z powodu powodzi, wojny, złej sytuacji gospodarczej, drożyny i strachu przed niewiadomym... Wie pani co zrobiłem? Z własnego mieszkania zrobiłem twierdzę! Ludzie muszą wreszcie zrozumieć własne postępowania, człowiek zraniony, wykorzystany i odrzucony - bardzo się zmienia i nigdy już nie wraca do przeszłości - nie pozwoli, aby po raz kolejny... Łukasz Jasiński 1
Duch7millenium Opublikowano 17 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 @M_arianne gadanie to nie postępowanie 1
Rafael Marius Opublikowano 17 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 @M_arianne Z perspektywy czasu widać inaczej. 1
M_arianne Opublikowano 17 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 (edytowane) @Rafael Marius No właśnie. @Łukasz Jasiński Bywa i tak. Pozdrawiam. @Duch7millenium Od słowa do czynu? Edytowane 18 Lutego 2025 przez M_arianne (wyświetl historię edycji) 2
Duch7millenium Opublikowano 18 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 @M_arianne"Po owocach ich poznacie" - możesz gadać jak przy grze wstępnej ale to i tak nie ma znaczenia - bo chodzi o to, żeby dać dupy.
Nata_Kruk Opublikowano 18 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 Marianno.. bywa i tak, że zaczyna się niedowierzać, najlepiej, mimo wszystko.. wypośrodkować.
M_arianne Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 @Duch7millenium Damy, czy nie damy; bez sensu nie damy. @Nata_Kruk Gdy iskrzyło, to było okey. Dziś... nie ma takiej opcji. 1
Rekomendowane odpowiedzi