Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 11 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Lutego ostre zimowe słońce rozkwita błękitem budzi z polarnej zadumy pastelowe chęci otwierają się końce styczniów, marców i żółtych krokusów serca dzielą się ciepłem na pierwszej tego roku brzeziennej wycieczce lęgną wspomnienia przyciśnięte do piersi jak szkolna teczka albo pierwsza miłość rodzi się wiosna 11
wierszyki Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Lekki, A co cięższe do uniesienia? Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 11 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @violetta @aff To miło, że czytacie i jeszcze bardziej, że się pidoba. Pozdraeiam wiosennie, siema!
Nata_Kruk Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. poza tym, przyjemnie o końcu zimy. Pozdrawiam. 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 11 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @Nata_Kruk świadomie pominąłem "się", jest domyślne. Cieszę się, że i tak ci się podoba, to fajne, siema! 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @andreas dzięki, siema!
mariusz ziółkowski Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego @Leo Krzyszczyk-Podlaś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam tylko z tym problem. Pozdrawiam. 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 13 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego @mariusz ziółkowski Czekamy niecierpliwie na wiosnę, ciepło, słońce. Styczniów, lutych, marców końce... Pozdrawiam również i dzięki.
Kwiatuszek Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Leo Krzyszczyk-Podlaś Piękny, wiejący optymizmem wiersz niczym powiew wiosennego wietrzyku:-) Pozdrawiam serdecznie! 1
Rekomendowane odpowiedzi