EsKalisia Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 (edytowane) Me, wierzę że ciekawe bazgroły mazane, nierozumiane; nie dlatego, że genialne lecz też niebanalne. Szukam stylu swego na niczyim opartego; piękni ludzie tutaj piszą, którzy to inspiracje wnoszą. I proszę ja ciebie: chcę Was wszystkich u siebie. Każdy głos tu ma sens, bo kładzie głupoty kres. Z tego miejsca Was pozdrawiam Majuskuły nadużywając i interpunkcji nie przestrzegając. ( Edytuję to potem, obowiązki wzywają) Edytowane 9 Lutego 2025 przez cura (wyświetl historię edycji) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czemu zaczynasz strofy od me a może jeszcze sobie powtórzysz me... me już słyszę w uszach brzmi jeszcze już się zgubiłem - stale marudzisz już gdzieś czytałem tekścik podobny ktoś stale szukał stylu swojego bo swoje myśli chce sprzedać godnie czy ma co sprzedać? - to co innego pozdrawiam 1
Bożena De-Tre Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Jacek_Suchowicz Po co sprzedawać ...lepiej rozdawać i puścić wolno w Świat...myśli te dobre na miarę skrojone zachwycą ten trudny czas....resztę splątaną pochłonie piekło choć nie wiem czy ono jest....szukajmy zatem póki żyjemy wierząc że ma to sens.Pozdrawiam... @cura Zacznij od nowa......ale pisz. Może piórem ...a nie jak kura '' pazurem''....to fajna odskocznia..pozdrawiam. 1
EsKalisia Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Jacek_Suchowicz Dziękuję za pozdrowienia. Również pozdrawiam:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... jeśli ołówkiem, zawsze można coś zmazać, poprawić... :) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 10 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2025 @cura Masz tu zalążek czegoś fajnego, bo i tytuł jest i kilka niezłych momentów, choćby z mojego poprzedniego komentarza xd Stać cię na dobry utwór. 1
EsKalisia Opublikowano 10 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2025 @Nata_Kruk Można. To jest takie samozabezpieczanie:) 1
Rekomendowane odpowiedzi