Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Rafał Hille Opublikowano 6 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) mówisz że znowu ktoś zapomniał wyłączyć gwiazdy na niebie ale to czarne dziury lecą zeżreć nas razem z lukrowanymi sercami pod niezniszczalną choinką z plastiku co szepce piecowi o podrózy w nieznane wspominsz ciągle że miłość pachnie żywo martwą rybą a nadzy zawsze mają mniej do ukrycia ale ciągle więcej ludzi a coraz mniej człowieka mówisz że to pociąg zabierze nas do jakiegoś miasta gdzie biegają smsy na czterech nogach a stare gołębie pocztowe płaczą nad niestosownymi listami pełnymi żalu do nieba ale to tylko prąd elektryczny i piksele zwarcie na łączach którego nikt nie zauważył Edytowane Piątek o 09:21 przez Rafał Hille (wyświetl historię edycji) 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael Marius Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze to powtarzam, ale nikt mnie słucha. Schematy kulturowe są nie do zdarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Hille Opublikowano Piątek o 09:07 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:07 @Rafael Marius dzieki Rafael za zajrzenie, tez tak mysle ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano Piątek o 16:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:33 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten kawałek podoba się bardzo pomiędzy nami sms-y biegają wciąż na łapach czterech przepiękne listy to niestety przeżytek o którym wiesz niewiele... :)) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreas Opublikowano Piątek o 17:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:25 Dla mnie świetny tekst. I wspomniała mi się fraszka Sztaudyngera: Niech nas statystyka nie łudzi, niewielu jest prawdziwych ludzi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Hille Opublikowano Piątek o 22:59 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:59 @andreas nie znałem tej fraszki, dziękuję za odwiedziny :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Hille Opublikowano Sobota o 15:27 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:27 @Jacek_Suchowicz dziękuję za ciekawe podejście do mojego wiersza, pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIROSŁAW C. Opublikowano Niedziela o 15:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:23 @Rafał Hille Przeczytałem z przyjemnością, pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Hille Opublikowano Niedziela o 18:47 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:47 @MIROSŁAW C. dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Hille Opublikowano Poniedziałek o 09:04 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:04 @MIROSŁAW C. cieszę sie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczym Opublikowano Poniedziałek o 09:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:10 @Rafał Hille Tak, bardzo możliwe, że większość to przester na łączach, też tak uważam ;)) A i sam się z tym codziennie mierzę i nie jestem bez winy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Hille Opublikowano Poniedziałek o 16:08 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:08 @Leszczym zawsze tak mi sie wydawalo :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano Poniedziałek o 19:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:53 I tak też można Łukasz Jasiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Hille Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Łukasz Jasiński to prawda, tak też można :) pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi