andreas Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @Alicja_Wysocka Też lubię mądrych ludzi,ale najlepiej obcuje mi się z nimi poprzez ich dzieła.W tej chwili czytam "Psie lata" Guntera Grassa". "Blaszany bębenek" już dawno temu pochłonąłem. @Rafael Marius Dedukuję,że teraźniejszość jest Ci nie w smak. 1
andreas Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @Rafael Marius Ale na przekór wszystkiemu - keep smiling. 1
Rafael Marius Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przez większość czasu wisielczy humorek dopisuje.
andreas Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @Rafael Marius Trudno mi coś konkretnego doradzić. 1
andreas Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @violetta I takie bialutkie,czyściutkie,higieniczne... 1
violetta Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @andreas mają zieloniutkie listki. Kiedyś mieliśmy na działce, to wiesz co. Pomiędzy był hamak i sąsiedzi też mieli, to był istny widok. 1
andreas Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @Hiala Kiedyś wywierciłem małą dziurkę i ściągnąłem trochę.Całkiem smaczny.Pozdrawiam.
lena2_ Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Ech, uwielbiam tą lekkość z jaką piszesz:):)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego pięknie aż chce się dalej pisać pozwól się otulić płaszczem dotknąć czoło czubkiem ust choć słomiany ciepły gładki już nie skrzywdzi ciebie mróz ...
andreas Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @lena2_ Ale często muszę się mocno natrudzić.Dzięki serdeczne.@Jacek_Suchowicz Twoja kontynuacja cacana,oczywiście.Pozdro.
EsKalisia Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @andreas Wiosna, ach to ty.... Ponad chmurami, z perspektywy wszystko wydaje się takie proste Piękny wiersz 1
andreas Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @cura Tak się zastanawiam, że głównie o wiośnie udają mi się fajne wierszyki.Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @andreas ... słowa Ali Wysockiej bardzo mi pasują, myślę podobnie... :) 1
Rekomendowane odpowiedzi