Barbara_Pięta Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 zmrok zawiesił kapelusz na wieszaku stuknął obcasem powiało chłodem ciche westchnienie zaśnie? wyostrzam zmysły obrazy zlewają się w całość czekać do świtu zmiana po zmianie na baczność
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 taki poetycki magik z ciebie.. jesli chodzi o ten wiersz...fajne przedstawienie mi się podobało. Bije brawa, chodź lekkie siedząc na wirtualnej sali teatru. Pozdrawiam.
Barbara_Pięta Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Kurcze blade ;-), jestem pod wrażeniem Waszych komentarzy. Dzięki stokrotne, kłaniam się piknie. Izo witaj w klubie "znawców tematu" :-))) Pozdróweczka ślę
złota lenka Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 mnie sie troszkę nie podoba budowa wiersza, wydaje mi sie,ze jesli rozbisz akapity to niech mają one taką samą lub chociaż podobną odległość by wizualnie wiersz był poukładany... precyzujac chodzi mi ot o by "zaśnie?" zrównało sie z "powiało chłodem" i "na wieszaku" - no ale to kosmetyka... co do treść nie mam zastrzeżeń, wiersz jest dobry... pozdrawiam życze węcej snu lenka
Barbara_Pięta Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Rzeczywiście Lenko, masz rację z tymi akapitami, poprawiłam troszku. Chyba będzie lepiej? Dzięki za odwiedzinki i pozdrawiam :-))
złota lenka Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 jak najbardziej lepiej... zapraszam do siebie... na rewanż:)
Gość Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 + i nic wiecej nie dodam bo nie mam sil pisac na klawiaturze...
Ona_Kot Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 nie podoba mi się taka akurat personifikacja mroku a ponieważ jest to wprowadzenie - reszta wiersza też nie bardzo przypadła mi do gustu jedynie ta zmiana na baczność na tak - do wykorzystania w innym, lepszym utworze a ja tylko wyrażam własne zdanie ;) pozdrawiam ps. a bezsenność znam dosyć dobrze, nie przyjaźnimy się
Barbara_Pięta Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Dzięki Kasiu za tego plusika. Pozdrawiam gorąco :-)) Onej Kocicy również dziękuję za komentarz. Ja też nie za bardzo sympatyzuję z bezsennością ;-)
Catalina Acosta Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Hallo! 1. Wiersz "poszarpany" - wizualnie. 2. Kapelusz Zmroku na wieszaku i ten obcas - za słaba ta personifikacja. 3. Wyostrzanie zmysłów, "ciche westchnienie" - o nie, nie ;-) 4. Końcówka dobra. 5. Cin-cin! Cat
stanislawa zak Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witaj Basiu, wyprzedziłaś myśli, albo dosięgły cię ,!czekałam i jestem pod wrażeniem ten kapelusz zmroku- świetny,posadzę go na plusie! paputki
Barbara_Pięta Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 O! Witam Cię Catalino :-)). Dobrze, że chociaż końcówka ujdzie. Dzięki za odwiedzinki. Pozdrawiam wieczorową porą :-)))
Barbara_Pięta Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Stasiu - kłaniam się pięknie i podziękowania ślę. No i oczywiście wybieram się też pomyszkować w Twoim gąszczu twórczości, bo ostatnio mało miałam czasu. Ale sie zrewaloryzuja, znaczy zresetuja, heh... ZREHABILITUJA O! :-))))
Catalina Acosta Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czołem, Barbaro!;-) Do boju! Cmok, Cat
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 dziwny zapis, niecodzienny styl, podoba mi się! fajnie, że wróciłaś :))
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 ołrajt! Cieszyć się wielce :-))). Dzięki Jay Jay, pozdrawiam
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Dzięki Julio, pozdrówka ślę cieplutkie :-)))
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Basiu i mi także nie są obce klimaty bezsenności.Lewituję gdzieś pomiędzy snem a jawą , dniem a nocą....ale głowka pracuje i widze tu ciekawy zapis, odmienny styl ..Nic tylko pozdrawiam plussowo ;-)
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Joanno - kłaniam się nisko i pozdrawiam ciepełkowo. Cieszę się z Twoich odwiedzin :-))
Rekomendowane odpowiedzi