Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

W pierwszej klasie Liceum Zawodowego? Bez wykształcenia, bez pracy, bez pieniędzy, bez zawodu, bez egzaminu dojrzałości - matury i bez dachu nad głową? Zresztą: ona też wtedy chodziła do pierwszej klasy Liceum Ogólnokształcącego i planowała iść na studia, kierunek - turystyka... Więc? Mielibyśmy być jako małżeństwo na garnuszku u jej rodziców lub u moich rodziców? A ślub gdzie? W kościele czy w synagodze? Niech pani przestanie żartować - niech pani wreszcie dojrzeje, naprawdę: jestem już zmęczony pani dziecinnym zachowaniem...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

W pierwszej klasie Liceum Zawodowego? Bez wykształcenia, bez pracy, bez pieniędzy, bez zawodu, bez egzaminu dojrzałości - matury i bez dachu nad głową? Zresztą: ona też wtedy chodziła do pierwszej klasy Liceum Ogólnokształcącego i planowała iść na studia, kierunek - turystyka... Więc? Mielibyśmy być jako małżeństwo na garnuszku u jej rodziców lub u moich rodziców? A ślub gdzie? W kościele czy w synagodze? Niech pani przestanie żartować - niech pani wreszcie dojrzeje, jestem już zmęczony pani dziecinnym zachowaniem...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

W pierwszej klasie Liceum Zawodowego? Bez wykształcenia, bez pracy, bez pieniędzy, bez zawodu, bez egzaminu dojrzałości - matury i bez dachu nad głową? Zresztą: ona też wtedy chodziła do pierwszej klasy Liceum Ogólnokształcącego i planowała iść na studia, kierunek: turystyka... Więc? Mielibyśmy być jako małżeństwo na garnuszku u jej rodziców lub moich? A ślub gdzie? W kościele czy w synagodze, niech pani przestanie żartować - niech pani wreszcie dojrzeje, jestem już zmęczony pani dziecinnym zachowaniem...

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...