Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wochen Opublikowano 29 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 (edytowane) na przestrzał biegniemy już chyba nie gonimy wiatru tylko siebie prężymy się oby tylko przegonić kiedy zabraknie tchu nikt nie wie czujemy że jesteśmy z przodu raczej sami co przegapiliśmy własne brzmienie Edytowane 29 Stycznia 2025 przez ja_wochen (wyświetl historię edycji) 9
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 trafione biegniemy na przestrzał gubiąc własne Ja świata wokół nie widząc depczemy uczucia zgniatamy pół dnia by ciut marności liznąć Pozdrawiam 1
Wochen Opublikowano 29 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 @Jacek_Suchowicz dokładnie @ja_wochen
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 29 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 Nie, nie biorę w tym udziału, jest to poniżej mojej godności... Łukasz Jasiński 1
Wochen Opublikowano 29 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 @Łukasz Jasiński tak trzymaj 1
andreas Opublikowano 30 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2025 Zaniedbywana skrzypka zmieniły Tarnowskie Góry nie chciał się ścigać jak młode szczury aż się żonka ucieszyła w łóżku wzrośnie twoja siła co trzecią nutkę graj z partytury Pozdrowionka. 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2025 @ja_wochen Niektórzy ludzie lubią ciągnąć dziesięć srok za ogon i na prawdziwe życie im czasu nie starcza. 1
Rekomendowane odpowiedzi