Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 27 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2025 ktoś mówił o przestrzeni rozległych połaciach dla umysłu wybiegu tymczasem w zazębieniu przeciągam linę pod liną bo ciasno tu czasem nawet autobus poranny to zwykły egregor i nachodzą się fale obiadowe i polityczne religijne są najzacieklejsze chcą systematyczności chcą być jedyne dowodzące i trwałe masz czapkę pomarańczową ja pomarańczowe myśli wyciągam ze zbioru z tobą teraz wspólnego i coś ciągnie i coś łączy mój pogląd twój ubiór egregory się wpatrują nade mną nad tobą uparcie mamy wspólny cel dojechać nie pogrążając się w drodze niebezpiecznie na styku przekonań noszonych pod czapkami ja mam różową 15
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2025 a po co tworzyć jakiś egregor niech każdy własne zdanie ma mądrze rozwija własne ego jakże ciekawy byłby świat :) 1
iwonaroma Opublikowano 27 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2025 Dojechać nie pogrążając się... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 27 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2025 Zawsze pięknie, tyle wyobraźni;) 2
andreas Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 Jestem wyjątkowym indywidualistą, ale większość ludzi lubi przynależeć do jakiejś grupy o wspólnych poglądach, zainteresowaniach, wierze. 1
Natuskaa Opublikowano 28 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świat to wielki plac zabaw wszędzie leżą klocki bierzemy kilka na użytek budujemy z nich i owszem tu żółty tam zielony tu czerwony tam biały a Ty jaką masz kombinację :) O to to... Dzięki za wejrzenie. Pozdrawiam :) Pewna pani w pomarańczowej czapce mnie natchnęła. Dzięki za przybycie. Pozdrawiam :) 1
Natuskaa Opublikowano 28 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prędzej czy później w obrębie standardów każdej zbiorowości, znajdzie się coś, co indywidualistów uwiera. Dlatego rozumiem Cię. Dzięki za komentarz Pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 29 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 @Natuskaa ... mało napiszę.. podoba mi się bardzo.. wiersz. 1
Natuskaa Opublikowano 29 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) tak mało napisałaś, a zarazem tak wiele. Pozdrawiam
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 I tak też można Łukasz Jasiński 1
Natuskaa Opublikowano 4 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za odwiedziny :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi