Laura Alszer Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) zachłysnąć się euforią świadomie zlizać z palców by zatańczyła w trzewiach rozerwać skórę paznokciem zamieszać w bebechach rozłożyć na czynniki pierwsze S I E B I E coś pomnożyć coś podzielić ją i jego mnie i ciebie tu i teraz leżąc płasko Edytowane 27 Stycznia przez Laura Alszer (wyświetl historię edycji) 4
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia tu trzy strofy są co krok euforyczna sekcja zwłok kwartet on, ona, ty i ja a w bebechach pustka gra te czynności są na płask głębszych myśli chyba brak 1
[email protected] Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia @Laura Alszer A mówiłem, bez mięśni bo jesteśmy dwuręczni! Miłego poniedziałku Lauro.
Laura Alszer Opublikowano 27 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia @Jacek_Suchowicz Dziękuję za odwiedziny @[email protected] Dziękuję, miłego poniedziałku
Laura Alszer Opublikowano 27 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia @FaLcorN Dzięki, poprawiłam 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) Sam tak sobie idę, idę, idę, idę, idę i idę: nucę cicho - barytonem - eli, eli, eli - eli, sabachtani, eli - beatus i tenorem i basen i tenorem i nadchodzi ten dzień, eee, tam, eee... Łukasz Jasiński Edytowane 27 Stycznia przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Deonix_ Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Dobre! Erotyczną wiwisekcję z rozkładem to ja lubiam ;D Deo :) Edytowane 28 Stycznia przez Deonix_ (wyświetl historię edycji)
Laura Alszer Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia @Deonix_ Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi