Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 niewiele mam w oczach diamenty kryształ w piersi lśniące policzki i nic więcej nic szczyptę poezji w palcach rozsypuję jak brokat na kartkach niech ten blask wskaże mi drogę 11
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 zwłaszcza druga - super szczypta w palcach poezji jak trochę soli do smaku który zatrzyma najprędzej przez żołądek do serca trafi :)) 1
Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Jacek_Suchowicz Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @FaLcorN Dziękuję za piosenkę 1
FaLcorN Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Laura Alszer Proszę, pozdrawiam
Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @FaLcorN ja też pozdrawiam
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 Niewiele mam, a to co mam, nikomu nie dam... Łukasz Jasiński
Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Łukasz Jasiński staram się dawać... choćby kawalątek... w tych wierszach 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Laura Alszer Zrobiłem wyjątek dla pani i opublikowałem po raz drugi rymowankę pod tytułem - "Czarownica" - niech pani rzuci okiem, jeśli chodzi o dawanie czegokolwiek komuś - to już pani sprawa, otóż to: przeżyłem piekło jako osoba nielegalnie bezdomna - nikt mi nie pomógł, prócz: mamy, cioci i socjalnej Małgorzaty Przybysz - ona mi pomagała załatwiać lokal socjalny, zapewniam panią: większość ludzi to dwunożne ssaki agresywne, poza tym: wszystko tutaj opisałem. Łukasz Jasiński
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Laura Alszer Zbaczając z głównego tematu: ma pani ładne imię - Laura - to z łacińskiego laur - wawrzyn, który symbolizuje moc boską, jeśli chodzi nazwisko - też jest polskie, dokładnie: śląskie, a jeszcze piękniej byłoby: Laura Jasińska-Alszer, może być, proszę pani? Łukasz Jasiński
Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 (edytowane) @Łukasz Jasiński Nie wiem co Pan zrozumiał poprzez moje 'dawanie', miałam oczywiście na myśli swoją poezję. Udostępniając wiersze dzielimy się z innymi cząstką siebie. Tak to widzę. Dziękuję za podzielenie się swoimi przeżyciami i Czarownicą. Doceniam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A w kwestii imienia i nazwiska.... Dziękuję za komplementy. Pan jest szczery, więc ja też będę szczera. Laura Alszer to mój pseudonim Edytowane 16 Stycznia 2025 przez Laura Alszer (wyświetl historię edycji) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Laura Alszer Niekoniecznie, proszę pani, otóż to: Poezja powinna być pokarmem dla duszy, a to we współczesnym świecie jest rzadkością, jeśli jest to pani pseudonim literacki, to - to: pani jest Stefańska? Łukasz Jasiński
Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Łukasz Jasiński Może pan strzelać... ale po co? 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 Witam - mi się podoba - Pzdr.serdecznie. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Laura Alszer Bo jestem kawalerem... Dobra, wybaczy pani: już zamykam usta i miłych snów. Łukasz Jasiński
Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Waldemar_Talar_Talar Witam. Dziękuję serdecznie, ja też pozdrawiam @Łukasz Jasiński Miłych snów, panie Łukaszu 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do nieba.
Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Rafael Marius Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można i tak, ale ja miałem na myśli coś bardziej misty.
Rekomendowane odpowiedzi