Ten utwór został doceniony przez użytkowników. wierszyki Opublikowano 15 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W teatrze lalek. Niezakryta hortensja Królową Śniegu Edytowane 15 Stycznia przez aff Błąd (wyświetl historię edycji) 8
wierszyki Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Bardzo mi miło, dziękuję, tym bardziej, że zupełnie niespodziewane @any woll @Wiesław J.K. :-) Dziękuję Iwonko @iwonaroma :-) Edytowane 15 Stycznia przez aff 🙂 (wyświetl historię edycji)
Wiesław J.K. Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @aff "Bardzo mi miło, dziękuję, tym bardziej, że zupełnie niespodziewane." - Miłe niespodzianki to rarytas. Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @aff ... tytulik dla 'zmyłki'.. ;) Ładne haiku, chyba to haiku.. ja tam/tu.. uczę się. 1
wierszyki Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszyscy się uczą i na wszystkich portalach ;) Dla mnie haiku to taki portal do co najmniej dwóch różnych obrazów. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
_Marienka_ Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia @aff A może n i e o k r y t a hortensja? 1
wierszyki Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak :) Wtedy wiadomo, że chodziło bardziej o ubranko :)) Dziękuję, pozdrawiam serdecznie :)
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Mnie się ta hortensja kojarzy z jedzeniem. Lody (chyba śmietankowe) posypane górą orzechów i jadalne kasztany. Taki dziwny miks. Pozdrawiam. 1
wierszyki Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może. Ale nie chodzi o samo zdjęcie. Dziękuję Wszystkim :-)
Rekomendowane odpowiedzi