Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 4 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2025 (edytowane) kwadrat mojej samotności a biodra jak lilie rozległe wyżyny pragnień i samotna łódka bez ciebie pustka jeszcze większa jak królewna wzroku rycerza wyczekuję Edytowane 4 Stycznia 2025 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 14
FaLcorN Opublikowano 4 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2025 @Ewelina Słowa "jak Królewna" obrazowość górna "bioder lilie" myśli tanecznych smoła 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2025 ja czytam i czytam przychodzi do głowy czy portal poetycki czy może randkowy samotna łódeczka a może skrzypeczki kto zagra najczulej przepiękne nuteczki :) 3
FaLcorN Opublikowano 4 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Portal poetycki może być randkowy. Pozdrawiam :-) 1
Ewelina Opublikowano 4 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2025 @Jacek_Suchowicz poetycki :) Poezja nie ma granic. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
andreas Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 Myślę,że piszesz o tym,co Ci aktualnie w duszy gra.Pozdrawiam. 2
Ewelina Opublikowano 5 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 @andreas zawsze tak piszę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poezja musi być autentyczna. Pozdrawiam:) 1
UtratabezStraty Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Ewelina Opublikowano 5 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 @UtratabezStraty królewna królewnie nie równa. Historia zapewne zna różne królewny :))
UtratabezStraty Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Ewelina, no to ja mam nadzieję, że ty, Ewelino, należysz do tych aktywnych królewien. A jak nie, to mam nadzieję, że twój albo chłopak, albo narzeczony, albo mąż ciebie odpowiednio zaktywizuje. :) 1
egzegeta Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może wypatruję... Ale wiersz podoba się, jak i inne Twoje Ewelino. Pozdrawiam. 1
Ewelina Opublikowano 5 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 @egzegeta dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Wypatruję" wydaje się być bardziej poprawne skoro mowa o wzroku. Zapiszę sobie jako alternatywę. Dziękuję:) Pozdrawiam serdecznie @UtratabezStraty aktywna bywam w zależności od okoliczności i potrzeb:)
Rafael Marius Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na białym koniu obowiązkowo. 1
Ewelina Opublikowano 5 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 @Rafael Marius na białym koniu będzie nie zaskakująco ale nie zawsze trzeba zaskakiwać:) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt, faktem ścieżka wydeptana przez niejednego rumaka, dogodna dla miłośników tradycji. 1
Ewelina Opublikowano 5 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 @Rafael Marius klasyka zawsze się obroni:) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W przeciwieństwie eksperymentatorów na koniach mechanicznych.
Rekomendowane odpowiedzi