Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Wiosenne miraże

Rekomendowane odpowiedzi

@Nata_Kruk W krajach skandynawskich z lodu budują nawet hotele na czas zimy,więc wykuć słońce i to w dodatku w głowie,to mały Pikuś...Dzięki za podobanie.Pozdrawiam.

@Hiala Dziękuję.Zawsze się staram,ale niekoniecznie za każdym razem uda się tak całkiem bez zastrzeżeń.Pozdrawiam.

@iwonaroma Dzięki.Muszę ciepło nawet o zimnym,bo nie cierpię niskich temperatur.Pozdrawiam.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Znając życie przyjdzie moment ten na który warto czekać przyśpieszone bicie Serca drzwi otwarte na człowieka   Znając życie przyjdzie moment wzrok mi stanie, cel zabłyśnie burza włosów, loki, warkocz będzie jasno, albo mgliście   Znając życie przyjdzie moment czas by poznać Ją lub siebie nie wiem czy opiszę słowem gdy się światłem staną cienie   Znając życie przyjdzie moment podasz uśmiech, blask i imię w jednej łódce "serc wtulonych" razem z Tobą w dal popłynę
    • Zaprosiłem ciszę na wspólną kolację stolik w restauracji i kwiaty w wazonie kelner w uniformie usługiwał z gracją miała delikatne takie zwiewne dłonie przywitałem ciepło przysunąłem krzesło kelner wlewał wino do naszych kieliszków zerknęła mi w oczy spośród rzęsy przesłon poczułem rumieniec na swoim policzku zapytałem cicho czemu nic nie mówi z napięciem i żarem wpatrzyłem się w ciszę upiła łyk wina wzrok się gdzieś zagubił jakby coś szeptała ale jej nie słyszę posłała mi uśmiech bez cienia radości z irytacją zmiąłem serwetkę nad stołem zwracając uwagę licznych w sali gości z desperacją w głosie prawie wykrzyknąłem chcę rozmowy z tobą byś mi wyjaśniła jak żyć na tym świecie gdzie miłość się słania czy udręka w sercu jest ci taka miła że milczeniem zbywasz tak ważne pytania cisza nagle wstała rozlało się wino omiotła mnie wzrokiem wpadając w zgorszenie wskazała w kąt sali gdzie ze smutną miną stało opuszczone i... moje sumienie
    • Piękny zachód słońca albo wschód 
    • @Antoine W bardzo dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

pozdrawiam:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...