Artur D Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Dzisiaj, wczoraj przed tygodniem Miesiąc, rok, trzy lata Wszystko się zaciera Staff, Szymborska Che Guevara Balcerowicz, Bono, Hendrix Wszystko się zaciera Rosa, szklanka Wielka ściana Seks oralny, Bóg kariera Wszystko się zaciera Sen, jezioro miłość, kac Starość, śmierć, siłownia Wszystko się zaciera Getto, szpan, Ponury żniwiarz, Wolność, Płacz Wszystko się zaciera Ocena, szmata, Wyprzedaże Wiersze, życie, Szlam, roleta Wszystko się zaciera .....
Samo zło Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 pomijając fakt, że moim zdaniem klapa, czy nie powinniśmy jednak, z przyczyn czysto etycznych, stawiać najpierw boga, a potem seks? to taka moja osobista refleksja, jakieś poszanowanie dla bądź, co bądź wartości uniwersalnych...z drugiej jednak strony nie rymowało by się, a w "dzisiejszych czasach" może i hierarchia wartości inna...
Vera_Ikon Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ano... Takie życie, że mijamy. Szczególnie "siłownia" nie pasuje mi do wiersza. Wyliczanka raczej - zmieniłabym formę całości. pozdr
Vera_Ikon Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, Samo zło, tu się nie zgodzę. Bóg nie dla wszystkich wartością uniwersalną. Priopytety też każdey ma inne. Myślę, że nie należy tego oceniać. pozdr serdecznie
Samo zło Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 jasne, mój stosunek do boga też nie jest..hm..przychylny? ale szanuje poglądy większości. nie zaśmiecajmy chłopakowi miejsca na komentarze moimi żałosnymi egzystencjalnymi i nie tylko przemyśleniami. pozdrawiam
Johohanan Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jedno słowo: klapa. Pozdrawiam serdecznie.
Artur D Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Dzieki za komentarze. Moim skromnym zdaniem i tak w wierszu jeszcze za mało jest chaosu i przemieszania priorytetów, zeby moógł w pełni oddać obserwacje, przemyślenia i emocje podmiotu lirycznego. Za mało chaosu, przemieszania priorytetów i upadku wartości... Wszystko sie zaciera... Pozdrawiam Art
Artur D Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 stąd ta siłownia i stąd Bóg ?...
Rekomendowane odpowiedzi