Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Chciałem płynąć, ale dryfowałem po oceanie czasoprzestrzeni. W jakim kierunku? Nie wiem. Prażyło słońce obowiązków, Uderzały fale tęsknot, Niespełnione pragnienia kołami rozmywały się na tafli. Atakował sztorm pożądań, a studziły bryzy miłości. Powoli zbliżam się do lądu. Może tam poznam swój cel. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec.1984 Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu @Jacek_Suchowicz Bardzo pocieszającym jest fakt, iż dryfowanie to również pływanie. A że nie wiadomo w jakim kierunku? Cóż, powstanie więcej wierszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viola arvensis Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Jacek_Suchowicz trochę jakby smutno się zrobiło ale bardzo życiowo. Wartościowy wiersz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi