Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 (edytowane) Cztery garnitury. Który wybrać? Który? Pierwszy od matury. Raczej tak nie schudnę. Wejście w ten od ślubu będzie bardzo trudne. Trzeci od obrony, nieco podniszczony. Pozostał ostatni, jeszcze nienoszony. Przepadł gdzieś malutki, ten z Pierwszej Komunii, ale wierzę bardzo - dziecko nie umarło. Edytowane 21 Grudnia 2024 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 18
wierszyki Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O proszę, jakaś impreza się szykuje :-) Ten ostatni na bankiecik, czyżby gdzieś nie zaproszony? Ależ, gdzież, dzisiaj garnitur, produkt ten niezbyt trafiony. Bo do pracy dziś sweterek, a po pracy, kto go tam, a na koncert noworoczny to wyłącznie frak dla dam :-) Pozdrawiam :-) Przepadł zdaje się :-) :D (Dlatego! )
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To impreza marna, raczej kameralna, Niewesoła, smutna, a w tle grób i trumna. A tak serio, to ubierałem się do kościoła I zastanawiałem się, w co się ubrać. Poszedłem w dżinsach i sweterku :))) Literówkę poprawiłem. Dzięki. Również pozdrawiam. Edytowane 15 Grudnia 2024 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Nowy najlepiej, bo tamte już niemodne :)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Nie lubię piżam, garniturów i czarnych sukienek - to jakby zakładanie "kaftanów bezpieczeństwa" na Ciało i Umysł i Duszę - CUD - ubezwłasnowolnienie wolności natury człowieczeństwa. Łukasz Jasiński
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też nie przepadam. Pozdrawiam. @violetta Na własny pogrzeb, to tylko nowy :))) Edytowane 15 Grudnia 2024 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota A potem ludzie się dziwią, iż człowiek chodzi smutny... Łukasz Jasiński
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki!
violetta Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota na randkę, będzie większa motywacja:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na randkę z urną :))))). Wsypę się cały do środka. Chociaż to nie moje preferencje rzeczywiście. 1
violetta Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota to nie, jak masz się wyspać:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyspać też się wyśpię. Mam całą Wieczność... :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 na ostatnią imprezę włożą nie noszony w jesionkę ubiorą z dębiny skrojoną a potem będzie tak jak onegdaj bywało płakać i pić będą za twe zdrowie śmiało :))) 1
violetta Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota na wyspanie się masz wieczność, teraz możesz pobaraszkować:)
iwonaroma Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie bądź smutny w czwartym garniturze Może jakaś niespodzianka w tej ostatniej turze? :) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota Przednie i zabawne i z nalotem melancholii.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki.
poezja.tanczy Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota Bo co dzieci, raczej cieszy Dorosłego, tak pocieszy Ciekawy pomysł z garniturami Tak M.
Rekomendowane odpowiedzi