Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 14 Grudnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2024 wyławiam cię z mojej duszy jak z jeziora szumem zwichrzonego wyławiam z każdej chwili między tobą a mną pośrodku pustego wyławiam cię... tylko ty i ja wiemy co naprawdę się dzieje tylko my dwoje... a krzewy i ciernie dookoła i pomiędzy... 11
Gizel-la Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2024 @Ewelina marzenia o miłości idealnej w świecie dalekim od ideałów.. Tak to odbieram. Bardzo romantyczny wiersz :) 1
Ewelina Opublikowano 14 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2024 @Gizel-la dziękuję:) może to dlatego, że jestem idealistką, choć że romantyczną... O to się nie podejrzewam albo wiecznie to wypieram Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie:) 1
FaLcorN Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2024 @Ewelina Po co wyławiać? Dusza nie ma rozmiaru, zmieści wszystko. Pozdrawiam! 1
Ewelina Opublikowano 14 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2024 @FaLcorN bywa nieuchwytna. Pozdrawiam:) @FaLcorN możliwe:) Choć chyba nie próbowałam.
poezja.tanczy Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2024 @Ewelina Bo pomiędzy, co zrobione z wielkiej nędzy, urojone Jak zwykle, wartościowy wiersz napisałaś M. 1
Ewelina Opublikowano 17 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 @poezja.tanczy Bardzo mi miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam przedświątecznie :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 Witaj - podoba się - Pzdr.serdecznie. 1
Ewelina Opublikowano 17 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 wyławiasz mnie co chwilę kłamiesz jak misiek bury już dawno mnie wyłowiłaś wierszem tylko czarujesz wzdychasz cała stęskniona i myślisz że nikt nie wie chcenia w barwie czerwonej chcesz mnie wyłącznie dla siebie :))))) 2
Ewelina Opublikowano 17 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz ale długi wiersz i jak zawsze inteligentny :)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 I tak też można... Łukasz Jasiński @Jacek_Suchowicz Albo tak: Taka pewna siebie znalazłaś serduszko, a ono było otwarte niczym od kubka uszko i zabolała dłoń - stygmat na dłoni i gorąca woń jabłoni... Łukasz Jasiński 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 @Łukasz Jasiński i sam dobrze wiesz że tak można też :))
Rekomendowane odpowiedzi