BITTERSUITE Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Czytam sobie historie miłosne, Niektóre, przyznam, całkiem żałosne, Trafiła mi się taka o kotku i myszce - - To to była sprawa, świetna zabawa. Czytam i czytam, myślę o flaszce, Z zazdrości, z miłości, uroku klątwa, Tak się oni bawią, słowem i romansem, No i muszę przyznać, mają rację czasem, Oh - takiej historii chciałbym i ja, Lecz dla mnie życie to zwykła żmija. Wiersz zainspirowany utworem @Jacek_Suchowicz pod tytułem "pan kot" oraz komentarzami pod tym wpisem. Pozdrawiam pana Jacka i Alicję. 5
moina Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @BITTERSUITE przyznam że i mnie ta kocia historia w dobry humor ubrała.. i jeszcze twoja wersja to jak "wiśnia na torcie" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
BITTERSUITE Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Domysły Monika Zacząłem czytać "pana kota", Zjeżdżam niżej - to kopalnia złota! Czytam, czytam, w krześle skaczę, Pytam - "Co następnego zobaczę?" I głowa moja gdzieś w chmurach góruje, Się denerwowałem - wierszem wyluzuję. Pozdrawiam serdecznie :) 3
moina Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @BITTERSUITE o rety nie masz konkurencji cudne to Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...od śmiechu bolą mnie poliki 1
BITTERSUITE Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Domysły Monika Dziękuję bardzo, miło mi strasznie. Tym bardziej, że dziś chciałem zupełnie co innego opublikować. Pozdrawiam i dziękuję <3 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 (edytowane) nic straconego w obroty wziąć pióro wykreować ponad dziesięć wersów z górą pomysły leżą na tym forum naszym rozwinąć myśli dalej dodać humor czasem :) serdeczne dzięki za tą wisienkę na torcie :))) Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
BITTERSUITE Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz Dziękuje bardzo za komentarz. Zgadzam się, że na forum jest cała masa pomysłów i inspiracji. Od jednego co wiersze lubi pisać, do drugiego, się tymi pomysłami wymieniamy. Pozdrawiam serdecznie. 1
violetta Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Lubię zabawy w kotka i myszkę:) 1
BITTERSUITE Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @violetta Chyba każdy głęboko w sercu lubi :D Pozdrawiam :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @BITTERSUITE pozdrawiam dobranockowo :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
BITTERSUITE Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka ot ja pozdrawiam porannie :D Miłego dzionka :)
Rekomendowane odpowiedzi