Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Witaj - piękny wiersz - warto go czytać i upajać się jego poezją -                                                                                                                   Pzdr.
    • @Migrena Ja wiem, rozumiem, poszerzyłeś mi świadomość, nawet za to wdzięczny jestem, sprawa wyszła może niefortunnie, nie przeczę, ale ciekawa właśnie. Cytat, ten cytat uważam jednak za bliski ideału, choć również dyskusyjny i tego bym bronił. Jak pójdziemy dalej w komenty, tekst pójdzie w temat dnia i znów się nie wyplączę :)) Ale to akurat dawno już zauważyłem, z pisania ciężko się wyplątać generalnie :)))) @Migrena Ja w ogóle psychologicznie jestem ciekawy, a nigdy nie wiem kto tam za nickiem jakim stoi, czy popełniłeś atak przez atak, czy atak przez obronę, czy obronę przez atak, czy obronę przez obronę :))
    • @bazyl_prost o widzisz to i on poszedł w pizzz 
    • @Gosława żeby wspominać trzeba mieć wsparcie ducha świętego
    • Bereniczko jest ciężkiego kalibru  Tak jak czerwone słodkie wino  Nie pozostaje obojętny 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...