Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Grudnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) Troszeczkę prawdy dzisiaj wyznam: o tym co w życiu ważne, pierwsze. Stanowczo powiem jak mężczyzna: serce kobiety oraz wiersze. O sercach mnóstwo napisano; wiernych, złamanych i zdradzonych. O wierszach czasem drobny anons i parę bredni oraz mrzonek. Że się rodziły gdzieś w rozpaczy i są przebrzydłe jak kocmołuch, Co by nie mówić, nic nie znaczą, a w treści - ciężkie niczym ołów. Kochani: wielka, wielka bzdura duby smalone wypisują, to chytra sztuczka jest akurat by wzbudzić litość, serce ująć. Autor sylaby na głos liczył, cicho słownikiem rymy dobrał, akcenty zmieniał z wielu przyczyn na wiersz się gapił, jak wół w obraz. Forumowiczom wrzucił w wątki jak jakąś spyrkę albo cukier i od tej chwili już nie wątpił, napisał dobrze - wiersz jest super! Edytowane 5 Grudnia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 11
Marek.zak1 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 Fajnie napisana ironia, z humorem i dystansem do siebie. 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz ...jak jakąś spyrkę albo cukier... a czasem coś z pieprzem :) Pozdrawiam. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) @Jacek_Suchowicz no a o sercach i kobietach coś jeszcze dopisz i dopowiedz bo mi ciekawość i niewiedza jak mówią sen przepędza z powiek :) Edytowane 5 Grudnia 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 @Marek.zak1 dzięki popierajmy chwalipięctwo :))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wiesz chcesz tu pieprzyć - tego się nie spodziewałem:)))
andrew Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz ... wiersze lekko i przyjemnie pokazują jak fruniemy oglądając świat z niebios ... Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz Często trudno zrozumieć co poeci mieli na myśli. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz W sumie racja. Bez kobiet nie byłoby mnóstwa wierszy, zarówno tych dopieszczonych, jak i w przeważającej większości mniej udanych. Wszak nie tylko prawdziwych poetów kobiece serca inspirują.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co bym powiedział to jest znane wkrada się patos - czas stracony a właśnie czytam Twój ostatni metaforyką mnie uwodzisz jak świeży chleb wspaniale pachnie czy na dnie serca skrywasz młodość ....
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 @andrew w wierszach lekkich i przyjemnych płyniemy oglądając z góry świat i widzimy to co chcemy bo pochłania życia gra :))
jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz Świetny! gdy się człek tak przyjrzy z bliska wiersze kręcą z kobietami prawda fałsz nie wnikaj Przystań zwykle między jest wersami ;) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @jan_komułzykant mam wątpliwość kto kim kręci wiersz kobietą lub odwrotnie wnikać także nie mam chęci a gęś - przejdzie i nie kopnie :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 = Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jeszcze nic, gorzej jak poeta się dowiaduje od czytelników o czym napisał wiersz Pozdrawiam 1
andreas Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2024 Doskonale!!! A z przedostatniej zwrotki uśmiałem się szczerze. Pozdrowionka.
Rekomendowane odpowiedzi