-
Ostatnio w Warsztacie
-
beta_b 5 234
Opublikowano (edytowane)
@Gizel-la Mam od dziecka na kciuku pamiątkę. Kształt jakby znajomy. ;)
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
@violetta "Barbara Nowacka, Włosi i Hiszpanie. Do niechlubnego grona, które powieliło nieprawdę historyczną o tak zwanych polskich obozach dołączyli Amerykanie." Źródło: wPolityce Tak, proszę pani: Koalicji pozostało już dwa i pół roku rządów - pani ulubieńcy zostaną postawieni przed Trybunałem Stanu, a Trzecia Droga, Koalicja Obywatelska i Nowa Lewica zdelegalizowane przez Sąd Najwyższy jako piąta kolumna - niech pani nie ma żadnych złudzeń: PiS ma około trzydzieści pięć procent poparcia, natomiast: Konfederacja - osiemnaście procent, prezydentem zostanie Karol Nawrocki - dostanie on wsparcie w drugiej turze ze strony Sławomira Mentzena, proszę pamiętać: "Najwyższy Czas!" wygrał przed Naczelnym Sądem Administracyjnym z Agencją Bezpieczeństwa Wewnętrznego w sprawie blokady strony i ruszyła lawina: "Myśl Polska" też nie jest blokowana i ja: tutaj - też, jesteście w ogromnej pułapce bez wyjścia - karaluchem do zadeptania, acha, wasza ulubiona telewizja - TVN - jest na sprzedaż i chce ją kupić prawicowy przedsiębiorca - Rafał Brzoska. Łukasz Jasiński -
Przez beta_b · Opublikowano
@Gizel-la Mam od dziecka na kciuku pamiątkę. Kształt jakby znajomy. ;)Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
@Rafael Marius Mi się śnią gołe pupy dziewczyn... Łukasz Jasiński
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory