Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 30 Listopada 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 Pogromcy bujnej wyobraźni to nie orły. To raczej osły, choć osiołki to miłe zwierzątka przecież są. Ich piąchy idą w piach, a nie wzlatują w nieboskłon wśród świetlistego majestatu gwiazd. Warszawa – Stegny, 30.11.2024r. 8
Leszczym Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 @violetta maskotek bym bronił :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 są ludzie co żyją stąd dotąd myśl dalsza jest czasem straconym jest kasa przyjemność i złoto poeta jest ponad poziomy czy mamy ich prawo potępiać i niebo na siłę otwierać gdy wzlecą to tylko się męczą gdy spadną to nie ma co zbierać :)) 2
Rafael Marius Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 @Leszczym Moją zbyt niskie loty, by sięgnąć wyobraźni. 1
Leszczym Opublikowano 1 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz tak, tak już jest. Zgadza się ;) @Rafael Marius Nad wyobraźnią też się pracują, a tamci pracują nad czymś innym... 1
wierszyki Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 Osiołek to przecież prawie osiłek. Czy to nawiązanie do osiołka Stefana? A może nawet prawie Pegaz. 1
Leszczym Opublikowano 2 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 @aff Osłów w kulturze jest całe mnóstwo. Był osioł u reżysera Stuhra. Ostatnio osiołek w IO. No pełno. Ale mnie tutaj się wydaje, że ja akurat często robię literacje. Wybieram słowa patrząc na brzmienie i litery. A słowo orły różni się tylko jedną literką od osły, choć ta różnica znaczeniowo jest diametralna. No tak jakoś. 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale Ty nad poziomy wzlatuj. 1
Leszczym Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 @Rafael Marius A dziękuję. Rozumiem że Kolega dobrze mi życzy :) Wzajemnie, wzajemnie... 1
Rafael Marius Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie, że dobrze. Tam nikt nie sięgnie. 1
Leszczym Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 @Rafael Marius Nie zgadzam się. Każdy sięga wyżej niż może i każdy pikuje niżej niż powinien. Życie takie jest. Dziwne, bo dziwne, ale już takie jest. 1
Rafael Marius Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 @Leszczym Ja jestem minimalistą. Lubię równowagę i stały poziom. 1
Leszczym Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 @Rafael Marius I jeśli Ci się to przytrafia gratuluję :) 1
Rekomendowane odpowiedzi