Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak, pod warunkiem, że idzie za tym konkretne działanie  w realu, a nie zwodzenie i mamienie kobiet. Chociaż, trzeba przyznać, że podobne zachowania można prezentować właśnie w realnym świecie. Ale tam przynajmniej 75 % komunikatu idzie z mowy ciała. 
    • @Wędrowiec.1984 czy koty z kosmosu czy z innej planety milusie słodziaki co drapią niestety :) @Łukasz Jasiński Ok wiem że ujdzie pisane jako odpowiedź  dziś już mi się nie chce ale jutro o ile czas pozwoli postaram się dopracować JS
    • @Domysły Monika   Tak, jestem piekielnie inteligentny: mój IQ to od 128 do 156 - badania zrobiłem z różnych źródeł, jedno źródło to żadne źródło i to na czas (nie proponuję robić takich badań przez internet - to nic innego jak nadprogowa psychomanipulacja) i ludzie muszą to przyjąć do wiadomości, a nie uczyć mnie pokory, szacunku i temu podobnych bzdur, tak naprawdę i w zasadzie powinno być na odwrót, ci, którzy mają coś na sumieniu - powinni patrzeć na kostkę brukową - chodząc po ulicy, niby jakiej reakcji, Moniko, spodziewałeś się po tym - kiedy pani Wiola nazwała mnie analfabetą, myślałaś: nastawię drugi policzek, będę płakał i pił alkohol? Nie, Moniko, na każdą akcję istnieje reakcja, nie zmienię zdania: większość ludzi to dwunożne ssaki agresywne - miałem otwarte serce i ktoś mi wbił szpilę, kończąc: jak Kuba Bogu - tak Bóg Kubie! Nie moja wina, iż inni dostają rykoszetem...   Łukasz Jasiński 
    • Na polu jest snop siana i stoi chochoł … Wskazuje w kierunku miasta. Przez ulice jadą samochody. Widać szare kamienice i wyłaniający się cień…    
    • I lapsus, paliwo, bonsoir* i Rio snobowi. Lapsus pali...   Sal wino goni w las.   A lenia kino, ton i Kain, Ela.   Ada i bonjour* sypał, kationy... - Ty, no i? - Tak łapy, sru... - Oj, no biada.       * dzień dobry * dobry wieczór
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...