Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 z fają walczącą z przymrozkiem lubię to zawieszenie księżyc wygląda jak wymalowany akwarelą na płótnie spokojnie irytującego nieba żadnych niezasłyszanych pomruków jedynie myśli jęczą tępym echem pod czaszą tylko kofeiny mi brak i Ciebie tylko
Tomasz_Biela Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ciekawy...samotna rozmowa Mnie ze mną w środku z cichym omawianiem jakie to jest życie za oknem gdy słońce śpi. Fajne. Ps. Dzięki za komentarz Małej dziewczynki. Jeśli będziesz chciał zajżyj do innych wierszy w warsztacie.
jasiu zły Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nie przepadam za takim czymś, ale ten wiersz jakoś mi się spodobał. Tworzy pewną atmsferę i to całkiem klimatyczną. Pozdrawaim.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 nie wiem po co ten 'pysk' tu upchany. Wg mnie burzy całą spójną, spokojną, powoli płynącą całość. Fajna rozmowa, + pozdr.
Anna Czyrska Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wiersz mógłby być naprawdę ciekawy gdyby nie początek: w oknie wspomnień-to bardzo banalne i nieodkrywcze, księżyc wygląda jak namaloawany akwarelą- też brzmi dość nieciekawie.Ograniczyłabym słowa i zakończyła go "tylko kofeiny mi brak".Niepotrzebne są trzy kropki na końcu.No i najważniejsze czego mi brak w tym wierszu to emocji i prawdy. Radzę wiersz skrócić bo wiele wrsów jest MOIM ZDANIEM niepotrzebnych. POZDRAWIAM SERDECZNIE, NAJCIEPLEJ JAK SIE DA!
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zastanowie sie nad proponowanymi zmianami... a co do "spokojnie irytuajcego nieba" - zostaje, bo takie bylo to niebo. beznadziejnie jak wyjete z obrazka, nieruchliwe, cierpliwe, ideale w odcieniach - a czlowiek ktory wraca w spomnieniami gdzie nie trzeba - przynajmnie ja - raczej nie jest ucieszony takim idealizmem.... ok ciut zmienilem - a samo w oknie tez zbedne - jest w tytule.
Vera_Ikon Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ładnie Ci to wyszło. Podoba mi się, choć kawy nie lubie :P Duży + ode mnie. pozdr upalnie
stanislawa zak Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 plusuję nie dlatego że kawę luubię ale dla samego wiersza w poprawce Izy,
Espena_Sway Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ciekawy, impesjonistyczny wiersz w którym połączyłeś urok chwili z tęsknotą za kimś. Nie pasuje mi tylko 'lubię to zawieszenie', ale ogólnie ok. Pozdrawiam Espena Sway
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ucialem serce z konca - nie jest tam do niczego potrzebne. dzieki wszsytkim za opinie i wskazowki.
eveniA_ Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 zdravstvuj,Iljicz!!! wiersz bardzo ciekawy,ma w sobie coś takiego,co zmusza mnie ciągle do niego wracać i wracać s uvazheniem, yA=)
Rekomendowane odpowiedzi