Wędrowiec.1984 Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetnie, miałaś hobby od samego dzieciństwa. Nigdy nie recytowałem wierszy, bo raz że myślałem, iż zrobię to na pewno niepoprawnie, a dwa że nie bardzo mnie to wtedy interesowało. No i dochodził jeszcze punkt trzeci, czyli recytowanie przed grupą ludzi. Bycie nauczycielem? Ambitne miałaś marzenia, naprawdę, już nawet abstrahując od tego, co dzisiaj dzieje się w szkołach.
viola arvensis Opublikowano 15 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 @Wędrowiec.1984 to wszystko z miłości do j.polskiego i literatury. To był mój cały, ukochany świat i ucieczka zarazem. 1
[email protected] Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 @viola arvensis Wywal te lustra na śmietnik duszę Swą własną uszczelnisz! Miłego weekendu Wiolu. 1
viola arvensis Opublikowano 16 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 @[email protected] o! I to wystarczy :) Dziękuję, miłego również :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2024 Melodyjnie Łukasz Jasiński 1
viola arvensis Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2024 @Łukasz Jasiński fajnie, że zagrało. Pozdr. 1
Adaś Marek Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odurzyć wspólną miłością która w nas jeszcze istnieje nie będzie niezgody kością i szczęście nam ocaleje... Czego serdecznie życzę i pozdrawiam Adam Czasem spojrzenie z dystansem, przez palce, pomaga wytrzymać z takim padalcem. 1
viola arvensis Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2024 @Adaś Marek cha,cha, dzięki za odwiedziny, pozdrowienia !
Radosław Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2024 Fajnie się czytało. Również odbieram jako wewnwrzny głos krytyka. Zauważyłem, takie codzienne słownictwo w utworze. Czasem mi to zgrzyta np. "no".Całość na plus, uważałbym jednak z alkoholem, chyba, że idziecie na colę. pozdrawiam 1
viola arvensis Opublikowano 28 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2024 @Radosław Dziękuję za czytanie. Tak między nami mówiąc - ani na cole ani na alkohol. Nie pijam ani jednego ani drugiego :) Pozdrawiam serdecznie. 2
Rekomendowane odpowiedzi