Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 choruję sobie na grypę je się miód pije herbatkę z opuncją zamykam głowę w poduszkę ucho ocalałe od zgiełku gorzeje cisza - piszczy piiiiiiiiiiiiiii jaśnię jaśnie babcia jesień stara kobieta w czapce czerwonej łazi łazi pryska deszczem dzień cały szary prawie przybrany w kolorowe wstęgi układane w pejzaż z wyleniałych drzew ludzie ulice głaszczą stopami li tylko liść jednak jest ulicy dotykiem
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 moja jesień ma kształty rubensowskie ale ja nie mam grypy i pointy nie uchwyciłam czyżby ... jesień niejedno ma imię wrócę, jak będę miała jaśniejszy umysł pozdrawiam seweryna
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie za bardzo do mnie to trafia, moze to kwestaia grypy? pozdrawiam
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 od "jaśnię" wiersz jest uroczy :) a wers "pryska deszczem dzień" to kilka razy sobie przeczytalam nim przeszłam do następnych :) Pięknie opisałeś jesień. No a początek...no cóż....grypa.. :) zdrówka życzę! Natalia
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jaka jesień:-) A mnie szczególnie podoba się, że "jaśnie babcia jesień stara kobieta w czapce czerwonej łazi łazi" i jeszcze "wyleniałe drzewa". No jesień.... Dziunia Peace
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adasiu ..gratuluje jubileuszu..To twoj setny wiersz na tym forum:)
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi sie ta część, pierwsza wydaje mi sie nieistotna, ale to moje zdanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w końcu ktoś o jesieni szarej i wyleniałej, a nie tej złotej raczej ludzie, mokrych liści nie słychać :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi