Poezja to życie Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 (edytowane) Jesteśmy czasem Który biegnie do tyłu I jesteśmy ogniem Który nie przestaje płonąć Więc bawimy się sobą Układając horyzont zdarzeń Na mapach wyobraźni Malując świat w ciemnych barwach Edytowane 13 Listopada 2024 przez Poezja to życie (wyświetl historię edycji) 3
FaLcorN Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 @Poezja to życie Nie da się być czasem. Jak czytam Twoje wiersze to się zastanawiam: w ile je piszesz? i ile pracy nad nimi wykonujesz? Niestety przypuszczam, że jest to mała jednostka czasu.
Amber Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2024 @Poezja to życie Dla mnie to jest poezja na granicy rzeczywistości i wyobraźni trochę schizofreniczna. Podoba mi się :) 1
Poezja to życie Opublikowano 13 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2024 @Amber Dokładnie. Lepiej bym tego nie ujął:) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2024 Witaj - mi się podoba - Pzdr. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 Zwykle pojawia się o poranku by figlarne zadać pytanie....CZY WSZYSTKIE OKNA SĄ POZAMYKANE....jestem płocha i nie wiem....CZY TU ZOSTANĘ.Wrażliwość jej jak u czeremchy po burzy....przypłynęła widzę dziś do Ciebie.
Poezja to życie Opublikowano 15 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 @FaLcorN Sporo wierszy już napisałem. Jak byś przeczytał choć trochę z nich to byś wiedział czy napisanie ich przychodzi mi z łatwością.
FaLcorN Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 (edytowane) @Poezja to życie Sporo Twoich wierszy przeczytałem. Bywają abstrakcyjne i tematycznie są do siebie bardzo podobne. Nie wychodzisz poza swoją formę. Mam wrażenie, że cały czas czytam to samo, pod trochę innym kątem. Nigdy nie będę wiedział jak wygląda Twój proces twórczy bo jest Twój i oceniam dzieło nie Ciebie, a piszę co myślę bo tak mam w zwyczaju. Pozdrawiam! Edytowane 15 Listopada 2024 przez FaLcorN (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi