Ten utwór został doceniony przez użytkowników. hania kluseczka Opublikowano 1 Listopada 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 mógłbyś mnie tak kochać niewątpliwie niecierpliwie szybko do końca baz żadnej skazy i szukać mojego mgnienia oka w każdym zakamarku wąchać moje ubrania dotykać je palcami z czułością myśleć o nas kiedy już odejdę wynieść śmieci 9
FaLcorN Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szybko może nie być do końca
hania kluseczka Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @FaLcorN powoli też nie daje żadnych gwarancji
moina Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @hania kluseczka te ..."wynieść śmieci "... Brzmi jakby już wiedziała że odejdzie
FaLcorN Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @hania kluseczka Miłość, a ciągłość rzadko burza przechodzi w tendencję warto próbować by się nie nudzić
hania kluseczka Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @Domysły Monika po to się żyje aby umrzeć, ale w międzyczasie jeszcze można coś porobić;)
Adaś Marek Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @hania kluseczka Choćby po to żeby się nie nudzić:-))
hania kluseczka Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @FaLcorN bardzo bym chciała, się ponudzić, ale w moim życiu, to nie jest możliwe, póki co :)
Adaś Marek Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @hania kluseczka Też tak mam, i trudniej się tego pozbyć niż nudy
FaLcorN Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @hania kluseczka Pozdrawiam z przeciwnego bieguna.
beta_b Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 @hania kluseczka nie wiem czy dobrze zrozumiałam przekaz, ale kojarzy mi się z trybem ucieczkowym. Na to mam starocie w temacie. Pozdrawiam, bb
wierszyki Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 I jak zwykle nie doczytać :) Pogmatwana codzienność z marzeniami. Ładne te wyższe (jak w zapachu) intencje. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Natuskaa Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 Wynieść śmieci, niby taka bezpieczna czynność... ale te schody, psy i cały świat... Fajne to. Pozdrawiam :)
hania kluseczka Opublikowano 2 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 bardzo wam dziękuję :) @Natuskaa fajnie, to ty mi rozjaśniłaś, co autor, także, mógł mieć na myśli, generalnie przetarłaś mi szlaki do innej interpretacji tego co napisałam:) 1
jan_komułzykant Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 koniec końców, każdemu wolno kochać... pomarzyć też ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi