Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @JWF to może "śladów błota pozbawiona"
    • @Roma   Akurat sprzątam mieszkanie, a potem: jak zwykle - golenie i kąpiel, a tak przy okazji: pani Romo - golę miejsca intymne - gdybym otrzymał mundur w razie wybuchu wojny jako ochotnik - ogolone miejsca intymne chronią przed robactwem, tym samym: przed jakąkolwiek epidemią, na przykład: przed tyfusem - miejsca owłosione i zaniedbane higienicznie - to gniazda pcheł, wesz* i pluskiew, dodam jeszcze: wchodzę na YouTube i jęki o nadchodzącej wojnie, szczególnie: o trzeciej tajemnicy fatimskiej ukrywanej przez Watykan - ludzie zaczynają już plotkować o czerwcu tego roku - wojna! A to gówno prawda! Nie umieją skojarzyć faktów: w maju mają być wybory prezydenckie i w czerwcu może dojść do rewolucji w wyniku sfałszowanych wyborów lub prowokacji w celu przeprowadzenia zamachu stanu - tak funkcjonuje mój umysł...   *wesz - rzeczownik nierguralny i nie wiem czy poprawnie napisałem w liczbie mnogiej    Łukasz Jasiński 
    • @Łukasz Jasiński  Chętnie zobaczę, dzięki.
    • @JWF   Wszystkie zwierzęta lubią naturalne błoto, a także: ludzie, a czymże jest piasek i morze? Błotem?   Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Duch7millenium Cudzych projekcji już nie przyjmuję. To ty się męczysz.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...