Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) tak tak moje miłe panie to nie żadna tam bajka macie trzy szafy ubrań w jednej a i tak za mało narzekacie że jesteście biedne nie macie w co się ubrać z czego nawet wasz kot pies i szafa się śmieje śmieje się tak mocno że aż jej boki wypycha a tylna ściana trzeszczy od nadmiaru ciuchów jak by tego było mało to mężów o to obwiniacie mówiąc to wasza wina bo nas nie kochacie jak byście nasz kochali to jeszcze jedną szafę byście dokupili przecież my je tak kochamy Tak tak moje miłe panie kobieca miłość do szaf to nie żaden żart to fakt w który nas wplątałyście. Edytowane 13 Października 2024 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2024 Oczywiście Łukasz Jasiński
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytasz - Pzdr. @Rafael Marius - @Andrzej P. Zajączkowski - dziękuje - 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @Waldemar_Talar_Talar A proszę bardzo Łukasz Jasiński
Leszczym Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @Waldemar_Talar_Talar Bardzo mi się podoba ten wiersz :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie owe podobanie - dzięki - Pzdr. 1
Leszczym Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @Waldemar_Talar_Talar Wiesz Waldek, Ty czasem wpadasz w takie nieschematyczne flow. Mnóstwo tych wierszy piszesz, ale czasem jakby udaje Ci się odejść od własnego punktu widzenia. No nie wiem jak to nazwać. Wiesz jakby trochę odejść od reguły swoich wierszy. I tam gdzie odchodzisz, a już dość dobrze znam Twoją poezję, tam te wiersze są najciekawsze ;))) No przynajmniej dla mnie :)) Dlatego ten bardzo mi się podoba, ale to bardzo... :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie że bardzo się podoba - staram się by nie nudzić - Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi